Geluk zij dank

Ik ben weer terug van vakantie. Heerlijk genoten in de Haute Provence. Tijdens de vakantie heb ik een inspirerend boek gelezen over geluk. Graag wil ik één van de inzichten die ik heb opgedaan met je delen.

Ik zou het super vinden als je een reactie achter wilt laten onder aan de video. Veel kijkplezier!

Als je dit artikel over geluk waardevol vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s – iedereen die een beetje hulp kan gebruiken om in dit nieuwe tijdperk innovatief te blijven – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
karine
Door

karine

op 15 Aug 2012

Janneke, bedankt! ik doe alvast mee met de actie!

Henk Kirchner
Door

Henk Kirchner

op 15 Aug 2012

Ik zeg al zo vaak als mogelijk/wenselijk "dank je wel" of een variant daarop in de hoop dat anderen ook zo reageren en niet alles als vanzelfsprekend aannemen.

janny Wever
Door

janny Wever

op 15 Aug 2012

Dankjewel voor de tip, ik ga het uitproberen en ik zal zien wat er gebeurt. Nu ik er even over nadenk vermoed ik dat het niet speciaal de woorden zijn de je uitspreekt naar een ander, maar dat het meer een bewustwording is van het feit dat je zoveel ontvangt waardoor je je realiseert wat je gelukkig maakt. groet Janny Wever

marcel Huysman
Door

marcel Huysman

op 15 Aug 2012

Hoi Janneke soms ligt in de eenvoud de kracht een simpel dank je wel kan bij zowel gever als ontvanger een simpel gebaar zijn met soms een grote uitwerking bedankt Marcel

Marie Jose Maltha
Door

Marie Jose Maltha

op 16 Aug 2012

Hoi Janneke, Dank je voor je video, vaak vergeten we stil te staan bij alle leuke, fijne en positieve momenten. We zijn druk en racen maar door. Je video maakt weer even wakker. Fijne dag! Groetjes, Marie-Jose

Pipa Pan
Door

Pipa Pan

op 16 Aug 2012

Al vele jaren zeg ik de ganse dag "Dank u wel" aan een voor mij onbekend iemand. Dat begint 's morgens bij het wakker worden omdat ik lekker heb geslapen bij een vrouw waar ik zielsveel van hou, na mijn ontbijt dat zo lekker was en bij alle volgende maaltijden,na mijn eerste pijp die dag en natuurlijk bij alle volgende,bij elk voorwerp dat ik gebruik omdat ik dat mag bezitten enz...enz... Ik ben 75 en heb me nooit in in mijn leven zo goed gevoeld dan sinds ik begonnen ben met "dank u wel" te zeggen. Het is allemaal begonnen met een gedicht van Rose McVea "My Friend" aan hem richt ik mijn "Thanks" Ik begreep dus onmiddelijk je videoboodschap, hopelijk volgen veel mensen je raad, ze zullen er wel bij varen.

Sylvia
Door

Sylvia

op 30 Aug 2012

Het is gewoon fijn als je beseft dat je heel veel hebt om dankbaar voor te zijn. En het is ook fijn als je ziet dat anderen dat inzicht ook hebben dus bij deze.... dank je wel, Sylvia.

Reactie plaatsen