Gaafste Power Talk van 2016
21 november 2016 
in Podcast
8 min. leestijd

Gaafste Power Talk van 2016

Wat was de gaafste Power Talk van 2016? In Power Talks met Janneke Stielstra interview ik inspirerende en succesvolle ondernemers, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld. Wat was de topper van 2016?

Samen met hen ging ik op zoek naar de pareltjes van succes. Hoe ga je van DROMEN naar DOEN? Wil jij weten wat die pareltjes zijn? Download de 7 gewoonten van succesvolle ondernemers onderaan deze blog.

Gaafste Power Talk van 2016

Ik heb 2 vragen voor je:

Vraag 1: Ik ben benieuwd welk interview vond jij het gaafste?

Laat onderaan de reactie jouw favoriet achter.

Onder de inzenders wordt 1 maand gratis een lidmaatschap van de Academie voor Online Succes verloot.

Vraag 2
Wil je mij helpen om een nog beter bereik te hebben in Itunes?

Laat een review achter in Itunes>>

Laat een recensie achter

In de onderstaande video laat ik je zien hoe je een resencie kunt achter laten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Linda Bot
Door

Linda Bot

op 21 Nov 2016

Janneke, wat een moeilijke vraag! Er zitten zoveel pareltjes tussen die je moeilijk kunt vergelijken onderling. Maar als ik toch moet kiezen, dan ga ik voor Ellen de Lange-Ros. Zo'n mindset shift en zo positief!

Corinne van der Hoef
Door

Corinne van der Hoef

op 22 Nov 2016

Robbert Banninga

Karen
Door

Karen

op 16 Dec 2016

Hi Janneke, ik heb nog niet alle podcasts gehoord, maar aan die van Wim Belt denk ik tot nu toe nog het meest aan terug! Dank dat je hie mee bezig bent, wordt zeer gewaardeerd!

Reactie plaatsen