07 Femke Hogema: Neem geen boekhouder
13 maart 2016 
4 min. leestijd

07 Femke Hogema: Neem geen boekhouder

Femke Hogema gelooft ten diepste dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt.

Femke is trainer, coach en auteur van de bestseller ‘Financiën voor ZZP’ers. Haar boek wordt ook wel het ‘Handboek Soldaat’ voor de ZZP’er genoemd. Na het luisteren van deze podcast ga je je cijfers zo waar leuk vinden.

Femke Hogema schreef de inmiddels bestseller “Financien voor ZZP’ers”. Hierin legt zij op een eenvoudige manier uit hoe je meer grip op je cijfers kunt krijgen. Om een gezond bedrijf te runnen hoef je geen financieel expert te zijn. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. In 2007 heeft Femke Hogema Healthy Finance opgericht. Sindsdien is ze werkzaam als trainer, auteur en spreker. Ze heeft de afgelopen jaren honderden ZZP’ers en MKB’ers getraind in Financieel Bewust Ondernemerschap.

Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat ze op een heldere en boeiende manier over financiën spreekt en schrijft. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk.
Femke-Hogema

  • Hoe krijg je grip op cijfers?
  • Waarom heeft Femke een haat liefde verhouding met cijfers?
  • Hoe onderscheidt Femke zich van een accountant?
  • Waarom kan Femke echt boos worden over het advies: “Neem een boekhouder”?
  • Wat is de eerste liefde van Femke?
  • Van welke hype wil Femke graag de nieuwe grondlegger zijn?

femke-hogema

Meer informatie over Femke Hogema

In aflevering 6 vertelde Linda Spaanbroek over als je echt van ondernemen wilt genieten, marketing alleen niet genoeg is. Wat is de ontbrekende schakel?

In de volgende aflevering is Zayrada Groenhart te gast. Zarayda Groenhart is een Nederlandse presentatrice en bekend van de Why girl.

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Femke Hogema interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. Vraag jezelf af: Ben ik bewust bezig met cijfers?

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Femke Hogema
Door

Femke Hogema

op 14 Mar 2016

Hoi Janneke, Ik vond het geweldig door je geinterviewd te worden en ik vind het een eer om in jouw gallerij van Podcasts te staan!

Janneke
Door

Janneke

op 14 Mar 2016

Dank je wel en jij veel succes met je TV debuut bij RTL Z

Reactie plaatsen