20 Eelco de Boer: onverwachte lessen op Necker Island
12 juni 2016 
3 min. leestijd

20 Eelco de Boer: onverwachte lessen op Necker Island

Eelco de Boer heeft de afgelopen 10 jaar meerdere internetbedrijven opgezet. Meer dan 100 websites laten bouwen en duizenden ondernemers geholpen bij het bouwen of uitbreiden van een eigen internetonderneming.

In 2012 volgde ik bij Eelco het programma Internet Business Mastery. In mijn podcast, Power Talks praat ik met hem over ondernemerschap, het vaderschap en onverwachte lessen op Necker Island.

eelco-de-boerWie is Eelco de Boer?

Eelco’s passies zijn ondernemen, vrienden, familie, hangen met inspirerende toppers, sporten, leren, uitgaan, muziek, reizen en nieuwe werelden ontdekken, zowel letterlijk als figuurlijk. Hij reist elk jaar meerdere maanden naar het buitenland en tegelijkertijd weet hij de omzetten van al zijn bedrijven structureel te verhogen, waar hij effectieve en vaak out of the box formules voor heeft ontwikkeld.

Ik heb Eelco in 2012 leren kennen. De afgelopen jaren ben ik gegroeid met mijn bedrijf en Eelco zijn bedrijf is ook enorm gegroeid. Ik zoek hem weer op en vraag wat er sinds 2012 voor hem allemaal is veranderd.

Hij is vader geworden, is naar Richard Brandson op Necker Island geweest. Eelco heeft nog meer de kracht van het internet ontdekt.

Momenteel is Eelco aan het schrijven aan meerdere boeken. Het motto van Eelco is: Work Hard Play Hard. 

Daarnaast is het voor hem super belangrijk dat je je business aanpast aan je lifestyle.

[tweetquote]Pas je business aan aan je lifestyle, interview met Eelco de Boer#eelcodeboer[/tweetquote]

  • Hoe krijg je laser focus?
  • Wat was de impact voor Eelco om vader te worden?
  • Waarom moet je direct stoppen met facebook?
  • Welk verrassend boek is voor Eelco het meest waardevol?
  • Wat is de kracht van stapelen?

[tweetquote]Stop direct met facebook #eelcodeboer #winst [/tweetquote]

In aflevering 19 vertelde Eva van Zeeland over Miss Natural. Eva van Zeeland is in 2013 genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie Online Entrepreneurs. Zij ging van 0 naar 200.000 bezoekers per maand.

In de volgende aflevering is Ellen de Lange-Ros te gast. Ellen helpt ondernemers om sneller te groeien. Zij schreef verschillende boeken waar onder een zaak van zacht werken.

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Eelco de Boer interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Reactie plaatsen