De kracht van vakantie
13 oktober 2013 
0 min. leestijd

De kracht van vakantie

De zomervakantie is hier begonnen. Even een break. Maar hoe zou het zijn als je elke zeven jaar een heel jaar vakantie had?

Ontwerper Stefan Sagmeister sluit zijn studio in New York elke zeven jaar voor een jaar sabbatical. Bekijk in de onderstaande video wat hem dit oplevert.

Interessante gedachte om wat later met pensioen te gaan en tussendoor een aantal breaks te doen. Wat zou jij doen als je een jaar vakantie had?

Tien voordelen van vakantie

1 Je ontmoet nieuwe mensen
2 De zon geeft je vitamine D. Vitamine D bevordert sterke botten, tanden en een goed humeur.
3 Tijd om lekker veel te bewegen
4 Minder stress
5 Je batterij weer opladen
6 Je eigen agenda bepalen
7 Je hebt tijd om te reflecteren
8 Je kunt nieuwe plekken ontdekken
9 Je doet nieuwe ideeën op
10 Je kan heerlijk uitrusten

Heb jij al vakantie? Geniet ervan!! Neem de tijd om even op te laden. Of ga iets geheel anders doen. Hoe ervaar jij de kracht van vakantie?

Belangrijk: Deel je gedachten en ideeën direct in het reactieveld hier onder.

Als je dit artikel over de kracht vakantie waardevol vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s – iedereen die meer uit het leven wil halen. – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen