the go giver
Leiderschap
Janneke Stielstra
Leiderschap
07/25/2015
1 min
0

De Go-Giver

07/25/2015
1 min
0

De Go go giver gaat over een verhaal van de jonge en ambitieuze Joe, die smacht naar succes. Joe dreigt zijn kwartaaltarget niet te halen. Via via komt Joe in contact met Pindar die hem de 5 wetten van echt succes leert…

Vijf wetten van succes

De Go Giver geeft je de vijf wetten van succes:

  1. de-go-giver-boekDe wet van waarde. Het gaat er in het (bedrijfs)leven om wat je echt toevoegt. Creeer diensten die klanten overstelpen met waarde, die hun verwachtingen overtreft.
  2. De wet van vergoedingJe inkomen wordt bepaald door de hoeveelheid mensen die je bedient en hoe goed je hen bedient. 1-op-1 coaching zet dus geen zoden aan de dijk, voor hogere verdiensten verzin je diensten die een groot publiek weten te bereiken.
  3. De wet van invloed. Je invloed wordt niet bepaald door macht en geld, dat werkt net andersom. En invloed verkrijg je daar de belangen van anderen voorop te stellen. Dee die dingen waar de ander blij van wordt.
  4. De wet van authenticiteit. Het meest waardevolle dat je kunt geven is jezelf. De meeste mensen spelen een rol of zijn bezig het met volgen van een script dat ze uit een boekje/cursus geleerd hebben. Ben jezelf en zit er met je hart in.
  5. De wet van ontvankelijkheid. Het universum bestaat uit geven en nemen. Zonder de een bestaat de ander niet. Wij ademen zuurstof in en kooldioxide uit en de plantenwereld doet het omgekeerde. Zonder de een werkt de ander niet. Stel je open om te ontvangen en gun de ander dat hij ook kan geven.
leiderschap " target="_blank">Stel je open om te ontvangen en gun de ander dat hij ook kan geven #geven #leiderschap

In de onderstaande video krijg je een korte samenvatting van het boek de Go Giver.

Het boek leest heerlijk weg, echt een aanrader! Je kan het boek hier bestellen>>

Belangrijk: Laat hieronder jouw reactie en eventuele aanvullingen achter.

Als je dit artikel over de Go-Giver waardevol vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s – iedereen die je wil inspireren over de waarde van geven – Janneke

Reacties
Categorieën