69 Daniëlle de Jonge: Extreme klant gerichtheid
06 september 2017 
1 min. leestijd

69 Daniëlle de Jonge: Extreme klant gerichtheid

Daniëlle de Jonge helpt met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Zij prikkelt ondernemers en (sales)professionals om zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden, hebben en houden. In deze Power Talk spreek ik met haar over wat wel en niet werkt als het gaat om verkopen, hoe word je onderscheidend en hoe geef je extreme klantgerichtheid praktisch vorm?

Wie is Daniëlle de Jonge?

Daniëlle de Jonge is auteur van ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie‘ en ‘Verleid de Klant‘. Zakendoen in de nieuwe economie vraagt om een eigentijdse manier van verkopen. Hoe verleid je je klanten?

Daniëlle de Jonge beheerst de kunst van het zakelijk onweerstaanbaar, onderscheidend en aantrekkelijk zijn. Zij onderscheidt zich door haar praktische aanpak en nuchterheid, waarmee ze anderen weet te inspireren om onderscheidend te zijn, zodat deze hun klanten weten te vinden, te hebben én te houden.

danielle-de-jonge

Wil jij deze podcast in een sketchnote ontvangen? Klik hier onder om de shownotes in sketchnotes te ontvangen.

Klik hier om de shownotes te ontvangen

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Vier tips voor het schrijven van een boek
  • Welke gewoonten heeft Daniëlle de Jonge om succesvol te zijn?
  • Wat werkt absoluut niet als het gaat om verkopen?
  • Drie tips om meer te verkopen
  • Wat drijft Daniëlle de Jonge?
  • Hoe geef je extreme klantgerichtheid praktisch vorm?


69 Power Talks: Daniëlle de Jonge

Meer info over Daniëlle de Jonge>>

Wat heb je gemist?

In aflevering 68 was Linda Graanoogst te gast. Zij helpt ondernemers om met gemak in het nieuws te komen. In deze Power Talk spreek ik met haar over hoe kom je met gemak in het nieuws, enthousiasme, TED-x, lef en wat te doen met jouw verhaal?

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende Power Talk spreek ik met Daisy Goddijn. Met haar spreek ik over hoe je in eigen beheer je eigen boekt kunt uitgeven.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.


Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Reactie plaatsen