70 Daisy Goddijn: Van bierviltje tot bestseller
02 juli 2017 
2 min. leestijd

70 Daisy Goddijn: Van bierviltje tot bestseller

Daisy Goddijn helpt ondernemers met het uitgeven van hun eigen boek. Een boek geeft je autoriteit en maakt dat je vaker gevraagd wordt. Ben je van plan om een boek uit te geven? Luister dan deze Power Talk waarin ik met haar spreek over hoe je stapsgewijs je boek uitgeeft in eigen beheer.

Wie is Daisy Goddijn?

Daisy Goddijn is  is auteur van twee boeken:

  • Van bierviltje tot bestseller
  • Experttips voor ondernemers die een boek willen uitgeven

Een boek uitgeven, kan je business een enorme boost geven. Je wordt herkend als expert, vaker gevraagd, beter gevonden en je genereert meer leads. Maar dat gaat niet vanzelf…

Wil jij deze podcast in een sketchnote ontvangen? Klik hier onder om de shownotes in sketchnotes te ontvangen.

Klik hier om de shownotes te ontvangen

Waarom het schrijven van een boek zorgt voor de ommekeer van jouw bedrijf

70-daisy-goddijn

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Vier tips voor het schrijven van jouw boek
  • Welke stappen dien je te zetten als je je boek klaar hebt?
  • Welke gewoonten zijn essentieel voor jouw als ondernemer?
  • Van-bierviltje-tot-bestsellerHoe ziet Daisy Goddijn haar ochtend ritueel eruit?

Win een boek van Daisy Goddijn

Laat onderaan deze blog een reactie achter waarom jij 1 van de boeken van Daisy Goddijn wilt winnen. Onder de inzendingen verloten we:

  • Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven
  • Van bierviltje tot bestseller


70 Power Talks: Daisy Goddijn

Meer info over Daisy Goddijn>>

Wat heb je gemist?

In aflevering 69 was Linda Graanoogst te gast. Zij helpt ondernemers om met gemak in het nieuws te komen. In deze Power Talk spreek ik met haar over hoe kom je met gemak in het nieuws, enthousiasme, TED-x, lef en wat te doen met jouw verhaal?

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende Power Talk spreek ik met Vreneli Stadelmaier. Ze is auteur van het boek ‘F*ck die Onzekerheid’ waarvoor ze een theater-college ontwikkelde en in het hele land volle zalen trekt. Recent schreef zij het boek Yes She’s Smart, Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

Wil je deze geen uitzending niet missen? Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist.

Instructies voor:       Iphone     Android      Windows

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Daisy Goddijn interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via social media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
vanhooren bart
Door

vanhooren bart

op 04 Jul 2017

Hallo Janneke en Daisy, Leuke podcast met een aantal waardevolle tips. Als bakker luister ik tijdens mijn werk door naar diverse podcast . Met mijn oordopjes en mijn smartphone is dit leuker dan alle machines te horen draaien. Het inspireerde mij dat ik ook misschien wel eens een boek zou kunnen gaan maken. Het schrijven gaat me wel niet zo goed maar met foto's en afbeeldingen voor het maken van producten in de bakkerij kunnen misschien wel tot een mooi boek komen. Zoals over chocolade verwerken,marsepein, 3d taarten,... de inspiratie komt zo bij me op. Dit kan misschien een reden zijn om het boek "van bierviltje tot bestseller " te winnen. Alvast dank voor de tips (ps:misschien komt er nog een luisterboek van)

Marijke Krabbenbos
Door

Marijke Krabbenbos

op 04 Jul 2017

Leuke podcast, vooral over dat Waarom, Wat en Hoe. Ik vind het ook tijd voor een boek, dus ik win graag een van de twee boeken van Daisy! Liefst Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven.

Sander
Door

Sander

op 05 Jul 2017

Het lijken mij interessante boeken waar je wat van kan leren. Ik ben benieuwd!

Marco
Door

Marco

op 31 Jul 2017

Een boek schrijven hoe doe je dat? Hoe kan ik de focus houden om het doel te behalen? Denk ik te moeilijk? Vind ik die berg werk nu echt zo hoog? Ik hoop dat de tips uit de podcast mij verder helpen. Het winnen van het boek zou een fantastische aanvulling zijn!

Reactie plaatsen