Crisis? Laat je hoofd niet hangen
18 november 2011 
0 min. leestijd

Crisis? Laat je hoofd niet hangen

We zitten in de ergste economische crisis sinds de jaren dertig. Overal moet gekort worden. Haalt de euro het? Worden we we mee gesleurd in een diep dal?

We moeten bezuinigen. Alles een beetje minder. Het nieuws maakt ons collectief depressief.

Een paar weken geleden had ik een bijeenkomst met een groep ondernemers. Hier was geen spoor te zien van crisis. Zij hebben vertrouwen in de toekomst. Starten met nieuwe dingen, gaan er voor. Hebben een visie voor de toekomst. Tonen stuk voor stuk persoonlijk leiderschap. Ik voel mij erg dankbaar dat ik mij door deze mensen mag laten inspireren.

Ik kwam een geweldig filmpje tegen wat dit geweldig illustreert. Laat je er door inspireren. Ga je dromen achter na en laat je hoofd niet hangen! Een geïnspireerd weekend toegewenst!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AwivHk5rdy8&feature=player_embedded#![/youtube]

Belangrijk: Heb jij nog meer inspirerende tips laat hieronder je reactie achter.
Als je dit artikel over een ander geluid dan crisis waardevol vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s – iedereen die een beetje support kan gebruiken om het hoofd niet te laten hangen – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen