Win het boek van Dick Swaab | Wij zijn ons brein
26 april 2012 
0 min. leestijd

Win het boek van Dick Swaab | Wij zijn ons brein

In mei ga ik het boek van Dick Swaab “Wij zijn ons brein” verloten. Degene die de leukste reactie(s) achter laat die wint het boek.

Na het lezen van dit boek begrijp je beter waarom je bent wie je bent. Wil je meer weten over Dick Swaab bekijk hier een aantal video’s waarin hij meer vertelt over de fantastische machine in ons hoofd.

Win het boek “Wij zijn ons brein”

Laat een reactie(s) achter op één of meer artikelen van mijn website. Degene met de leukste reactie die wint het boek “Wij zijn ons brein”. Vast een voorproefje, bekijk de video hieronder.

Neurowetenschapper Dick Swaab gaf, een jaar na het verschijnen van zijn enorm populaire boek ‘Wij zijn ons brein’, een lezing in de openbare bibliotheek van Amsterdam (OBA). Bekijk de video.

Je kan uiteraard al starten met reacties te laten.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
carla
Door

carla

op 27 Apr 2012

Hallo! Ik heb zojuist de video van Dick Swaab gezien. Zijn boek lijkt me heel interessant. Mijn reactie is niet origineel maar aangezien ik leergierig ben naar dit soort onderwerpen, hoop ik toch het boek te winnen!

mijke
Door

mijke

op 01 May 2012

Mijn brein heeft bepaalt dat ik (wel) van chocolade houd en niet van spruitjes (en niet mijn omgeving!) En geen sprinkhanen eet en wel blauwschimmelkaas. Heel interessant, wat Dick Swaab allemaal vertelt!

Wouter
Door

Wouter

op 01 May 2012

Ik denk dus ik ben. Wij denken, dus wij zijn. "Wij zijn ons brein"... Klinkt logisch, zoals Cruijff het zou zeggen.

mijke
Door

mijke

op 02 May 2012

Wat je ook doet het gaat zoals het moet!

mijke
Door

mijke

op 02 May 2012

Waar je ook tegenaan hikt je brein beschikt.

mijke
Door

mijke

op 02 May 2012

Wat je ook weegt en wikt het brein beschikt.

Petra Buurke
Door

Petra Buurke

op 10 May 2012

Tsjonge, nooit geweten dat je het vanaf je vierde jaar moet doen met al die hersencellen tot de rest van je leven. Een wonder dat we daar zo slim mee kunnen worden in al die jaren!

mijke
Door

mijke

op 14 May 2012

Ik ben wie ik ben, dankzij Dick Swaab weet ik dat nu zeker...

ElVe
Door

ElVe

op 22 May 2012

Erg interessant, maar uitgedacht ben ik nog lang niet.

Yvo Meerssman
Door

Yvo Meerssman

op 22 May 2012

Ik hoor goede verhalen over de theorie van Dick Swaab, maar ik heb nog niets van hem gelezen. Staat op mijn later/misschien lijstje (GTD. Wie weet kan ik dit straks afvinken ;-)

Aniek
Door

Aniek

op 15 May 2016

Where my heart lies, let my brain lie also

Reactie plaatsen