Drink meer water

Soms gaat je invloed als ouder toch wel erg ver. Een tijdje terug een video gemaakt over het belang van meer water drinken. Word mijn zoon van 2,5 om half twaalf ‘s-nachts wakker.

Vraagt hij slaap dronken: “Mama mag ik een beetje water?” Kom ik terug met een glaasje water zegt hij: “Mama, water is toch goed voor je brein?”. In deze video waarom water goed is voor je brein.

Vind jij deze video over drink meer water interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen