Page content

Gratis e-book “Tijd besparen met Brein essentials”

article content

Gratis e-book “Tijd besparen met Brein essentials”

Tijd besparen? Eindelijk is het zo ver mijn eerste e-book is klaar! Het heet: “Bespaar tijd met Brein essentials”.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in hoe je het maximale uit je brein kunt halen. Er zijn spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein.

Tijd besparen

tijd besparenJe krijgt een kijkje in je brein. Ik leer je breinvriendelijke technieken als mindmapping en snellezen. Je krijgt tips hoe je de informatieoverload kunt beheersen. Er voor te zorgen dat je brein niet overvol raakt. Beter voor je brein en voor jou. Ik laat je kennis maken met time management technieken van onder andere David Allen (Getting Things Done).

Met brein essentials ga je tijd besparen!!

Je doet mij een groot plezier als je op één van de onderstaande knoppen wilt drukken, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van mijn nieuwe e-book.

Brein essentials downloaden, klik hier

Comment Section

26 reacties op “Gratis e-book “Tijd besparen met Brein essentials”


Door Ria op 14 september 2011

Heb net je boek gedownload, super gedaan. Mooi overzichtelijk en breinproof! Groet, Ria


Door Pascale op 14 september 2011

Goed bezig, Janneke! Respect!
Ben heel benieuwd en hoop met m’n huidige ondermaatse time management er toch gauw tijd voor te maken. Waarschijnlijk verdien ik die tijd met m’n nieuwe inzichten weer snel terug…


Door Anette op 14 september 2011

Hoi Janneke,

Bedankt voor het delen van zo’n interessante informatie. Ik heb het net gedownload, maar op dit moment nog niet de tijd gehad om het te lezen. Binnenkort zal ik weer een reactie plaatsen.

Groetjes,
Anette Elsenaar


Door Jerke op 14 september 2011

Ha Janneke,
Nou, ik heb het gedownload en gelijk “snel” uitgelezen, maar ik begrijp dat ik het nog een keer moet herhalen. Hartstikke leuk, ben benieuwd naar het vervolg!! Succes sowieso.

Gr,
Jerke


Door Robert op 14 september 2011

Tijd besparen, dat willen we allemaal. Lees dit e-boek, zou ik zeggen. Kort en krachtig worden de essenties neergezet. Het is nog makkelijk te onthouden ook (als je tenminste een mindmap maakt).
Complimenten Janneke !

Brainpartner Robert


Door Jos op 16 september 2011

Dag Janneke,

Ik heb je boek even snel uitgelezen.Wat kennis betreft, was er niet zoveel nieuws voor mij. Maar je hebt in heel korte tijd veel zaken met elkaar op een prettige en begrijpelijke manier met elkaar verbonden. Mijn oude voornemens om wat meer met dit soort kennis en handigheidjes te doen, krijgen door jouw boek wel weer een zetje. Het is nu aan mij of ik er wel of niet wat mee wil doen.
Thanks, Jos


Door Lichel op 16 september 2011

Heel informatief! Zeker goed bruikbaar voor mijn onderzoek naar het breinleren van studenten van ROCLeiden. Wat ik vooral ook heel fijn vond is dat het voor mij (ik ben ook nog student) in tegenstelling tot sommige andere boeken of artikelen over het brein lekker snel door te lezen was!

Dankjewel!

Groet, Lichel


Door Janneke op 16 september 2011

Ik ben je benieuwd naar je onderzoek, als het af is zou ik het graag willen lezen.

Hartelijke groeten,

Janneke


Door Jessica op 4 oktober 2011

Mindmapping is iets voor MIJ!

IK HEB EEN DROOM!
maar…………..
– hoe ziet die droom er uit?
– hoe kan ik die droom vormgeven?
– wat heb ik nodig om die droom te verwezenlijken?
– welke stappen ga ik ondernemen om daadwerkelijk invulling te geven aan:
MIJN DROOM
Dit is waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben.

Het centraal stellen van Mijn droom heeft invloed op alle gebieden in mijn leven en de keuzes die ik daarin maak. Hoe betrek ik mijn gezin hierin? Wat ga ik doen in mijn werk, waar richt ik me op? Welke keuzes maak ik met betrekking tot mijn vrijwillige inzet bij een vereniging/stichting? Hoe ga ik mijn (persoonlijke) netwerk onderhouden en uitbreiden? Wat voor opleiding wil ik nog doen? Etc.

De mindmap ‘Geluk’ (uit het e-book ‘Bespaar tijd met Brein essentials’) sluit mooi aan bij ‘Mijn droom’, want toewerken naar en invulling geven aan mijn droom zal me zeker gelukkig maken. En als ik ‘Mijn droom’ ga verwezenlijken dan zal dat wat mij gelukkig maakt daar onderdeel van uitmaken of daar een plek naast krijgen, want wat mij gelukkig maakt wil ik natuurlijk niet missen.

Als ik er zo over nadenk zijn er mindmaps die met elkaar in verbinding kunnen komen te staan, omdat ze elkaar op enig moment zulle raken. Ik denk hierbij aan bv. Geluk, ‘Mijn droom’, mijn werk, mijn gezin, vrijwilligerswerk, etc.
Hoe zou dat er uit gaan zien?


Door Emiel op 9 februari 2012

Beste Janneke, ik heb het boek met interesse gelezen. Erg goed en gemakkelijk de materie uitgelegd. Mindmapping is mij niet vreemd; gebruik het veelvuldig. Ook GTD ga ik meer en meer gebruiken. Werkt echt handig en geeft meer rust.


Door Alix op 14 maart 2012

Mooi vormgegeven, echt een cadeautje. Dank je wel!


Door Ingrid van der Knaap op 29 maart 2012

Dit boek is een krachtig instrument om je brein beter te leren kennen! Fijn om alle informatie zo bij elkaar te hebben! Het ziet er ook erg mooi uit! Complimenten! Veel succes! Ingrid


Door Jos op 18 september 2012

Beste Janneke,

supergoed gedaan voor mensen met te weinig tijd.
sinds Edelman, vorige eeuw weten we dat het brein geen databank is, maar een zeer plastisch werktuig dat zich aanpast en ontwikkelt aan de omgeving (waarvan ons lichaam het belangrijkste deel van uitmaakt) en onze noden.

Dat dit samen met heel praktische info uit de doeken gedaan wordt en gratis, is een waar geschenk aan nederlandstaligen.

Enkele suggesties:

– een versie meer gericht op studenten, zou zeker in de top-tien tijdverspellers het “gamen” en ontwijkgedrag (aan minder belangrijke zaken beginnen om niet te meten studeren)
– daar ook lijkt mij het time-management te ‘busyness-oriented’.
Van die groep al feedback gehad? Meer aandacht aan het thema
“prioriteten kunnen stellen”” bv

– De hoofdvraag is dan ook: Waarom hebben we te weinig tijd ? Meer aandacht schenken aan wat echt belangrijk is ? Eens eerst surfen naar “zingeving”, “geluk” misschien, enkele goedgekozen links toevoegen?

– Gepensionneerden hebben daarentegen soms teveel
tijd. Ook voor hen kan, vertrekkend van dezelfde wetenschappelijke gegevens, een meer aangepaste versie van het boek , erg nuttig zijn.
Het internet is iets prachtigs, maar hoe loop je daarin niet verloren , ten nadele van gezondheid en je omgeving?

– Bij een zoek ‘Agile thinking’ kan je ook meer vinden dat nuttig kan zijn bij het ‘delegeren’ (als je die kans hebt natuurlijk), bij creatief werk en diepgaande reflectie. Ook daar naar toe een goedgekozen link toevoegen? (Als je iets in het nederlands vindt zeker)

Jos Duchâtelet (al 57 jaar geïnteresseerd in het menselijk brein.)


Door Alef Dekker op 3 oktober 2012

Zeer nieuwsgierig geworden. Misschien vanavond nog even een forse haal maken.


Door Sigrid MacDott op 6 februari 2013

Beste Janneke,

Gefeliciteerd met dit prachtig e-boek! Ik heb het nu al een paar keer gelezen, en vind het erg duidelijk en concise!
Ook nog de late felicitaties ivm je verjaardag.

Hartelijk dank dat je dit wilt delen met ons.

groeten

Sigrid


Door Henk van der Wijk op 25 april 2014

Hoi Janneke,

Erg interessante en nuttige info in je E-book, dank je wel daarvoor. Snellezen en time management worden hapklaar geserveerd, tot mindmappen voel ik mezelf nog niet in staat. Maar dat komt vast na de trainingsdag op 28 juni 2014. Tot dan!

Hartelijke groet,
Henk


Door Vera op 7 mei 2014

Beste Janneke, erg bedankt voor dit boek. Prettig en helder geschreven. Vooral het onderdeel snellezen spreekt mij aan, maar ook het maken en herhalen van een mindmap. Ik had mijzelf aan het begin van het boek een vraag gesteld, maar deze heb ik in het boek niet beantwoord gezien.
Hoe kan ik beter namen en gezichten van personen leren onthouden? Ik moet personen echt een paar keer gezien hebben, wil ik ze herkennen en hun naam weten. Heb jij een tip voor me?


Door anm op 8 mei 2014

Benieuwd naar dit boek


Door Bastiaan op 18 mei 2014

Reactie komt na het lezen


Door Faisal Callender op 3 juni 2014

Graag ontvang ik het e-book, omdat ik zeer geinteresseerd ben in het onderwerp.

Mvg

Faisal Callender


Door alan op 8 juni 2014

bdkt


Door Eddie op 9 juni 2014

Benieuwd hoe mijn brein reageert


Door Danielle op 22 juni 2014

Hoi Janneke,
Gemakkelijk leesbaar en duidelijk, stapsgewijs uitgelegd.
Ik ben zelf ook bezig met meer duidelijkheid over beter gebruik van ons brein.
Bedankt!


Door Maaike op 12 september 2015

Prettig en praktisch om te lezen en om er iets mee te doen. Het concept van Mindmapping gebruikte ik al, maar het snellezen en GTD is zeer interessant om ernaast te gebruiken. Bedankt!


Door susanne van roden op 3 augustus 2016

Een helder en vlot geschreven e-book. Zeer praktisch en uitnodigend om er mee aan de slag te gaan. Een aanbeveling voor onze eerstejaars HBO studenten

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.