Meer focus, meer 

richting, meer jezelfWat anderen zeggen


We hebben meer richting gekregen

Muriel Povel en Anneke Hoving

We hadden Janneke gevraagd om te kijken of we online iets zouden kunnen gaan doen. Janneke heeft ons op scherp gezet. We hebben echt nagedacht over onze doelgroep. We hebben zelf heel veel ideeën maar richting en focus heeft Janneke ons mee geholpen. Belangrijk resultaat is dat we weer richting hebben gekregen. 

Muriel Povel en Anneke Hoving hebben een haptonomie praktijk https://www.huisvanjonathan.nl/


Op eigen houtje was ik nooit zo ver gekomen

Janneke is authentiek, spontaan en heeft kennis van zaken. Voor de start van de training had ik een verouderde website, geen echte doelgroep, geen lijst, en deed ik alleen mondelinge coaching gesprekken. Nu heb ik een nieuwe website, een duidelijke doelgroep, ben gestart met de lijst en heb een e-book. Ik ben een behoorlijk eind op weg met mijn online training Less Stress 4 Success. Het is prettig met Janneke denkrichtingen te bespreken en tips te krijgen. Op eigen houtje was ik nooit zo ver gekomen.

Anja Lefeber | http://vit4life.nl

Mijn werk is goed - nu mag de rest van de wereld het weten

Soms kan je het treffen! Ik doe mijn werk goed. Maar het is ook belangrijk dat mensen weten hoe goed mijn werk is. Janneke leert je hoe je door middel van video zichtbaarder wordt. 

Hans van Os | OntspanningstrainingSuper duidelijke uitleg - ik sta te popelen om te starten

Ik begin het internet steeds meer te omarmen. Janneke brengt me stap voor stap tot het maken van een product. De uitleg is super helder. Ook het technische verhaal, wat eerder voor mij vooral abracadabra was, wordt stap voor stap behandeld, echt top! Ik sta te popelen om mijn product te gaan lanceren!

Imke van Kuppeveld | Wereldsleven