JOUW ONLINE PRODUCT IN 90 DAGEN

Community voor ambitieuze, actiegerichte
trainers, coaches en kenniswerkers

 • Wil jij een bedrijf neer te zetten wat past bij jouw lifestyle? 
 • Heb je een diep verlangen om te werken waar en wanneer jij wilt?
 • Heb jij grote dromen? Maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken?
 • Heb jij een stok achter de deur nodig? 

Jouw Online Product is een geweldig resultaatgericht videoprogramma. In 12 weken neem ik je bij de hand en demonstreer stap voor stap hoe je in 90 dagen JOUW online product produceert, publiceert en promoot zodat je veel meer mensen kunt helpen en jij meer omzet en echte vrijheid krijgt.

Mijn DROOM voor Jou

 • Je verdient EEN GOED INKOMEN met jouw creatieve ideeën en kennis. 
 • Mensen komen naar jou toe in plaats van dat jij moet leuren met je kennis.
  • Jij wordt gezien als de EXPERT in jouw vakgebied.
 • Je kan werken WAAR en WANNEER  jij maar wilt. Zie de mogelijkheden eens voor je. De vrijheid en de flexibiliteit! Reizen of juist meer tijd om je kids op te vangen vanuit school.

Mijn verhaal

Mijn naam is Janneke Stielstra. Een heel aantal mensen verklaarde mij voor gek. Ik was hoogzwanger van onze zoon Twan toen ik begon met de Academie voor Leren en Ontwikkelen.

Dit was mijn proeftuin. hier maakte ik fouten, worstelde ik, probeerde het nog eens en ontdekte ik wat wel en niet werkte. Ik investeerde zwaar in allerhande trainingen en seminars in binnen- en buitenland. Ik verdiepte mij in diverse marketingtechnieken. Ik combineerde mijn kennis over leren, gedrag en het brein met beïnvloedingstechnieken en verkooppsychologie. Wat werkte bleef ik systematisch verbeteren. Dit deel ik met jou.

Voor Je Verder Leest Dien Je Dit Te Onthouden

Er zijn drie redenen waarom je wellicht nog geen Online Product of Programma hebt gemaakt…

 • Je ziet op tegen de techniek.
 • Je weet niet precies welk online product of programma je kunt maken dat daadwerkelijk geld oplevert.
 • Je hebt geen stap voor stap systeem om een geweldig online product of programma neer te zetten.
 • Je hebt niet de steun om systematisch aan jouw product of programma te werken en deze te voltooien

Jouw Online Product in 90 dagen helpt je op al deze terreinen. Ik help je stap voor stap met de techniek, je ontdekt hoe je goed geld kunt verdienen met online producten, ik deel met jou mijn systemen en tools en ik geef je een vriendelijke schop onder je kont om daadwerkelijk ACTIE te ondernemen.


Wat Houdt Jouw Online Product In 90 Dagen In?

Jouw Online Product is een programma waarin je stap ontdekt hoe je in 90 dagen een online product produceert, publiceert en promoot zodat je veel meer mensen kunt helpen en jij meer omzet en echte vrijheid krijgt.

 Dit is de oplossing hoe jij geld kunt verdienen met JOUW kennis! Creëer een consistente stroom van inkomsten zonder dat jij er de hele tijd bij hoeft te zijn. Klinkt goed hè

10 MODULES - 4 HOOFDSTAPPEN

Deel 1:Plan

Hier leg je het fundament van jouw succes. Je maakt een plan dat past binnen jouw situatie en jouw financiële doelen. Je krijgt een duidelijke visie wat jouw doelgroep wilt. Daarna ga je jouw luchtballonnetje omzetten in een goed verkopend product.

Deel 2: Produceren

In dit deel ga je creatief aan de slag en geef je jouw product vorm. Je bespaart jezelf maanden of zelfs jaren van strijd en frustratie. Je ontvangt handige checklists en ontdekt hoe je jouw product sexy kunt maken voor jouw klanten.

Deel 3: Publiceren

Zie je op tegen de techniek? 

Ik leg je stap voor stap de technische snufjes uit. Hoe zorg je voor een volledig geautomatiseerd systeem waar jouw klanten kunnen betalen en automatisch jouw online programma kunnen gaan volgen?

Deel 4: Promoten

Welke strategieën zorgen ervoor dat jij uitverkocht raakt? Hoe maak je een goede salespagina waar klanten JA tegen zeggen? Je hebt keihard gewerkt! Je product is klaar. Hoe krijg je jouw product met een knal in de markt? 

!!! Bonussen !!!

Bonus 1#: Gameplan

Een gameplan waarmee je altijd het overzicht bewaakt en precies weet wat je wanneer moet doen. Dit geeft rust zodat jij je echt kan focussen op het produceren, publiceren en promoten van Jouw Online Product.

Bonus #2: Videoreeks Slim uitbesteden

Misschien ben je niet zo technisch. Je hoeft niet alles alleen te doen. In deze videoreeks laat ik je zien hoe je een team om je heen kunt vormen, zodat jij je kunt concentreren op de creatieve dingen waar je goed in bent.

Bonus #3: Exclusieve Facebook Community

Toegang tot de Exclusieve Facebook Community van Jouw Online Product in 90 dagen waar je met de andere deelnemers ideeën uitwisselt en waar je feedback krijgt en vragen kunt stellen aan mij en het team. Het voordeel van starten met een groep is dat je veel steun aan elkaar kunt hebben en elkaar kunt motiveren én net het ontbrekende puzzelstukje met elkaar kan delen.

Bonus #4: Follow up

Je hebt je online programma gelanceerd. Wat nu? Je krijgt een aantal tools in handen hoe je een succesvolle follow up kunt doen.

Wat Zeggen Deelnemers Over Jouw Online Product In 90 Dagen?

Imke van Kuppeveld

Ik ben het “jouw online product in 90 dagen”programma gaan volgen, omdat ik mijn kennis met zoveel mogelijk mensen wil delen en me qua werk niet meer wil beperken tot uurtje/factuurtje. Ik begin het internet steeds meer te omarmen en ben momenteel volop bezig met mijn eerste online product: “Perfectionisme de Baas” waarin je in 4 weken diepgaand inzicht krijgt in jouw perfectionistisch gedrag, het de baas wordt en blijft.


Het programma van Janneke brengt me stap voor stap tot het maken van dat product. De uitleg is super helder. Ook het technische verhaal, wat eerder voor mij vooral abracadabra was, wordt stap voor stap behandeld, echt top!

Ik sta te popelen om mijn product te gaan lanceren!

Anja Lefeber - Vit4Life

Verleden jaar had ik nét besloten online trainingen te gaan maken, toen ik via-via een e-mail van Janneke binnenkreeg. Janneke is authentiek, spontaan en heeft kennis van zaken. Voor de start van de training had ik een verouderde website, geen echte doelgroep, geen lijst, en deed ik alleen mondelinge coaching gesprekken. 


Nu heb ik een nieuwe website, een duidelijke doelgroep, ben gestart met de lijst en heb een e-book. Ik ben een behoorlijk eind op weg met mijn online training Less Stress 4 Success. Ik vind Jouw Online Product in 90 dagen heel goed opgezet en bouwt dan steeds verder uit naar een goed product. Het is prettig met Janneke denkrichtingen te bespreken en tips te krijgen. Op eigen houtje was ik nooit zo ver gekomen. 

Wat is jouw investering om mee te doen?

Voordat ik je vertel wat jouw investering is voor Jouw Online Product in 90 dagen, wil ik je vragen dit in overweging te nemen: Dit programma levert enorm veel op, je krijgt een bak vol extra bagage waardoor je omzet gaat stijgen. Als jij bereid bent om actie te ondernemen en mijn strategieën stap voor stap gaat invoeren zal je verbaasd zijn over jouw resultaten. Stel, jij verkoopt een online product voor €597 en 15 mensen kopen je product, dan heb jij €8.955 in de pocket.

De volgende groepstraining Jouw Online Product

start 5 maart 2018

De groepstraining staat gepland op 5 maart 2018. Je inschrijving gaat 8 januari 2018 open. 

Ik kan en wil niet wachten, ik wil NU direct aan de slag

Miranda Becx - Becx Arbeidsdeskundig Advies

Ik heb me aangemeld voor Jouw Online Product in 90 dagen omdat ik merkte dat ik heel vaak hetzelfde verhaal aan verschillende klanten vertelde. Ik besefte me dat dit gemakkelijker moest kunnen en daardoor ook meerder klanten tegelijk zou kunnen helpen. Door ‘jouw online product’ zie ik hiervoor vele mogelijkheden.

In een van de eerste lessen besefte ik (door Janneke) dat ik in mijn bedrijfsvoering veel duidelijker een richting moest bepalen welke koers ik wilde varen. MIjn online sollicitatietraining staat nu en ben er erg blij mee.

Wat Heb Je Na 12 Weken In Handen?

 • Je hebt een helder plan hoe je met jouw talenten en passie een online product kunt produceren. Dit vormt de basis voor jouw succes.
 • Je hebt de kennis en kunde om zelf Jouw Online Product te produceren.
 • Je hebt de kennis en kunde om Jouw Online Product te publiceren. Je maakt je eigen membershipsite.
 • Je hebt de kennis en kunde om Jouw Online Product te promoten en met een knal in de markt te zetten.
 • Je krijgt een netwerk van inspirerende online ondernemers waar je mee kan sparren en waar je op terug kan vallen.
 • Je behoudt toegang zo lang dit programma bestaat en wat mij betreft is dit heel lang ;-).

Hiermee heb je alles in handen om Jouw Product in 90 dagen Online te krijgen!

‘JAAAAA! Ik wil Mijn eigen Online Product!’

ONLINE

€ 997,- ipv 1297

 •     Toegang tot tien modules


 •     Toegang tot 4 bonussen  


 •     Besloten Facebook groep


 • Welkom webinar


LIVE 

€ 1997,-

 •     Toegang tot tien modules


 • Toegang tot 4 bonussen


 •     Besloten Facebook groep


 • Welkom webinar


 • 4 x LIVE
  groepsbijeenkomsten

 • 4 x Q&A

webinars

INTENSIVE

€ 3497,-

 •     Toegang tot tien modules


 • Toegang tot 4 bonussen


 •     Besloten Facebook groep


 • Welkom webinar


 • 4 x LIVE
  groepsbijeenkomsten
 • 4 x Q&A
  webinars
 •     om de 3 weken een skype bijeenkomst

 • 2 keer 1 op1 
  halve dag LIVE

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q Moet ik technisch zijn? 

Je hoeft niet heel erg technisch te zijn. Basis ervaring met computers en de wil om iets nieuws aan te pakken is wel belangrijk. 


Q Voor wie is Jouw Online Product in 90 dagen?

A Jouw Online Product in 90 dagen is speciaal voor trainers, coaches, adviseurs en andere kennisondernemers die via internet hun kennis en ervaring willen verkopen. Zodat ze overal te wereld van hun expertise hun business kunnen maken.


Q Ik twijfel over de investering in deze training?

A De investering in de online training lijkt een flink bedrag te zijn. Maar denk eens aan wat een succesvol online product je allemaal kan opleveren. Meer autoriteit op jouw gebied, meer klanten, meer omzet, meer vrijheid. Wat is dat je waard?


Q Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

A Zo lang als dit programma bestaat.Q Heb ik een grote lijst nodig?

A In marketingland wordt er vaak gesproken over een (mailing)lijst. Hiermee wordt het aantal mensen bedoeld dat op je nieuwsbrief is geabonneerd. Je hoeft in dit stadium geen hele grote mailinglijst te hebben. Het is wel handig wanneer je er al wel een begin mee hebt gemaakt.


Q Hoe kan ik betalen?

A Veilig via iDeal, creditcard of Paypal en betalen vanuit het buitenland is ook mogelijk.


Q Hoe lang duurt het voordat mijn product klaar is?

A Mijn streven is om jou te helpen om binnen 90 dagen Jouw Online Product te produceren, publiceren en te promoten. Het is afhankelijk hoe uitgebreid jij je online programma maakt. Een enkeling heeft binnen 2 weken alles up en running. Mijn ervaring leert dat bij uitgebreidere programma’s mensen er gemiddeld tussen de 8 à 16 weken over doen.


Q Heb je een andere vraag?

A Blijf er niet mee zitten? Mail me op info (at) jannekestielstra.nl

Ja, ik meld mij aan en wat dan?

Je schrijft je in door op de blauwe aanmeldbutton te klikken. Je komt dan in de beschermde 

betaalomgeving van de Academie voor Leren en Ontwikkelen. 

Je kan via Ideal, Paypal of met je creditcard betalen.


Je dient daarna twee stappen te ondernemen:

 • Stap 1: Maak zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Na betaling kom je op een pagina waar je dit zelf kunt doen. 
 • Stap 2: Je ontvangt een mailtje met het verzoek om je aanmelding te te bevestigen. Klik op de bevestigingslink. Vervolgens ontvang je alle verdere belangrijke verdere informatie over het programma.

KIes hier onder wat het beste bij jou past en meld je NU direct aan!


A year from now you will wish you had started TODAY

Tot snel

Janneke Stielstra

8 maart 2018 gaan we starten

ONLINE

€ 997,- ipv 1297

 • Toegang tot tien
  modules
 • Toegang tot 4
  bonussen
 • Besloten Facebook
  groep
 • Welkom
  webinar

LIVE

€ 1997,-

 • Toegang tot tien
  modules
 • Toegang tot 4
  bonussen
 • Besloten Facebook
  groep
 • Welkom
  webinar

 • 4 x LIVE

groepsbijeenkomsten

 • 4 x Q&A

webinars

INTENSIVE

€ 3497,-

 • Toegang tot tien
  modules
 • Toegang tot 4
  bonussen
 • Besloten Facebook
  groep
 • Welkom
  webinar

 • 4 x LIVE

groepsbijeenkomsten

 • 4 x Q&A

webinars

 • om de 3 weken een 
  skype bijeenkomst
 • 2 keer 1 op1
  halve dag LIVE

Het is NU makkelijker, sneller, simpeler dan ooit om je eigen online product te produceren, publiceren en te promoten. Ik zie er naar uit om jou te mogen begeleiden met Jouw Online Product.


Warme groet, Janneke Stielstra