1900560663514028

Page content

Over Janneke

janneke-stiekstra-podcast-rondIk ben Janneke Stielstra. Mijn missie is om jou te helpen jouw potentieel en unieke talenten te gebruiken en jouw dromen te bereiken. Dit om zo de wereld nog mooier te maken.

De afgelopen jaren heb ik mij enorm verdiept in high performance, het brein, leiderschap en succes.

Waar komt mijn passie vandaan?

Mijn ouders hebben mij onbewust een enorme drive gegeven om het maximale uit mijn leven te halen.

Toen ik 15 was overleed mijn moeder bijna door een fout van een arts. Ik heb mij toen één ding voorgenomen en dat is maximaal van mijn leven te genieten, het kan zomaar ineens over zijn. Gelukkig is mijn moeder weer opgeknapt.

Mijn vader heeft op een hele andere manier invloed op mij gehad. Mijn vader heeft tot dat hij met pensioen ging weinig plezier gehad in zijn werk. Na zijn pensioen ging hij dingen doen die hij echt leuk vond ;-). Hij had mij geen beter voorbeeld kunnen geven. Dit stimuleerde mij enorm om werk te doen wat ik echt leuk vindt.

Mijn ondernemers verhaal

Mijn ondernemers verhaal begint in november 2010. Ik volgde een training bij Anne Raaymakers over Bloggen, Linkedin en Twitter. Dit opende mijn ogen dat je helemaal niet super technisch hoeft te zijn om een blog te beginnen. Een paar weken later startte ik mijn eigen blog de Academie voor Leren en Ontwikkelen.

academie voor leren en ontwikkelenIn het begin was ik zielsgelukkig als ik 30 bezoekers per dag had. Zei ik per dag? Per week. Langzaam zag ik mijn bezoekers aantal stijgen. In vier jaar tijd hebben meer dan 200.000 mensen de Academie voor Leren en Ontwikkelen bezocht en ontwikkelde ik vier online producten. Ik maakte meer dan 200 video's. Meer dan 14.000 mensen downloaden mijn gratis e-book Brein essentials.

Gratis E-book: Brein essentials t.w.v. 27 euro
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam!

Ik verdiepte mij in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ik heb allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over online ondernemen.

Mastermind in Parijs

Mastermind in Parijs met Melanie Duncan

Was alles rozengeur en maneschijn?

Nee de Academie voor Online Succes was geen succes. Ik ben geen business coach. Wat ben ik wel? Ik ben niet in een hokje te stoppen. Ik ben een kennisjunkie, ja ik beken. Ik ben een enorme spons.

Bloggen onder mijn eigen naam

In 2015 heb ik besloten om alleen nog te gaan bloggen onder mijn eigen naam. Op mijn website jannekestielstra.nl vind je enorm veel waardevolle tips, trucs en technieken die je direct kunt gebruiken om jouw bedrijf en leven te verbeteren.

podcast-janneke-stielstra.jpgPodcast - Power Talks met Janneke Stielstra

In mijn podcast Power Talks, interview ik inspirerende en succesvolle ondernemers, opinieleiders, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld.

Ik geloof er in dat we samen een sneeuwbal effect te weeg kunnen brengen zodat jij meer gaat excelleren en meer impact hebt.

Wil jij ook je eigen radioshow?

Doe mee aan mijn Podcast Masters programma>>

Jouw Beste Jaar Ooit®

Al jaren heb ik het merk Jouw Beste Jaar Ooit® geregistreerd. Door mijn ervaringen vroeger thuis heb ik een enorme drive om mensen te helpen van een 7 naar het liefst een 10 plus te helpen. Geen genoegen nemen met het gaat wel ok. Maar eruit halen wat erin zit. Het leven is te kort, je kan er dan ook maar beter vol van genieten.

In Jouw Beste Jaar Ooit deel ik mijn belangrijkste lessen uit de podcast en mijn eigen inzichten in de zoektocht naar de pareltjes van succes. Je krijgt inzichten hoe jij het maximale uit je leven haalt.

Jouw Beste Jaar Ooit bestaat uit twee gedeelte: Jouw Beste Jaar Ooit LIFE en Jouw Beste Jaar Ooit BIZZ (je business).

Ik geloof er heilig in dat je bedrijf alleen zo snel kan groeien als je zelf groeit.

keukentafel sessie met Janneke Stielstra

Girl power verhalen

Doordat ik ben gaan podcasten kwam ik op het idee om verhalen van vrouwelijke ondernemers te gaan verzamelen. Verhalen zijn super krachtig. Wil jij graag andere vrouwen inspireren? Wil je jouw verhaal graag delen hoe jij een bedrijf hebt neergezet?

Misschien denk je nu wat heb ik bij te dragen? Ik hoor dit van heel veel vrouwen. Wat voor jou misschien een gewoon verhaal is, is voor andere vrouwen super waardevol.

deel jouw verhaal

Video's van Janneke

Waw wat leven we in een geweldige tijd dat je zo veel moois met de rest van de wereld kan delen. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en ideeën via online video's. Abonneer je hier op mijn kanaal en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van mijn nieuwe video's!

Janneke Stielstra

Mijn biografie - mijn bagage

rode draadIk heb een achtergrond als bestuurskundige en personeelwetenschappen. Ik studeerde af binnen Human Resource and Development (HRD). Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Doordat ik worstelde met talen ging ik op jonge leeftijd op zoek naar slimme manieren van leren.

Dit heeft mij geïnspireerd om een blog te starten en technieken over slimmer leren te delen.

Na mijn studies bleef ik mij verder ontwikkelen. Ik volgde de opleiding nlp practitioner, een trainer/ coach opleiding, deed een opleiding tot opleidingskundige.

Ik werkte als consultant bij een adviesbureau op het gebied van leren en ontwikkelen. Sinds 2011 run ik met veel plezier mijn eigen bedrijf.

Mijn familie

Ik ben getrouwd met Walter. We hebben twee kids, Liselotte en Twan. Voor mij een enorme inspiratie.

familie Janneke stielstra

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, theater en lezen. Ik ben een hard core kennis junkie, ik kijk graag naar TEDx video's en blijf mijzelf constant ontwikkelen.

Een grote droom is om eens zelf een TEDx presentatie te mogen verzorgen. Brrrr eng 😉

Eerste stap gedaan door mee te doen aan Beste Spreker van Brabant.

Ik geloof er heilig in dat je zelf moet blijven groeien om anderen echt te helpen groeien.

Volg mij via

facebook  instagram  linkedin  twitter @jstielstra  youtube

Janneke Stielstra
Burgemeester Canterslaan 75
5062 ET Oisterwijk
KvK: 52194590

BTW nummer: NL141899013B01

Interessant?

Vul jouw e-mailadres hieronder in en klik op "downloaden" om tijdelijk gratis mijn ebook te ontvangen.

Ebook ter waarde van 27 euro: Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book tijdelijk GRATIS
Wij hebben ook een hekel aan spam