Jij werkt hard en denkt groot. Anders was je niet al zo ver gekomen. Ergens zit je vast. Of heb je behoefte aan meer verbinding. Herken je 1 of meer van deze punten?

  • Je twijfelt of je wel de juiste richting opgaat met je bedrijf en/of in je leven
  • Je houdt te veel ballen in de lucht
  • Je wilt je dromen omzetten naar DOEN, het komt er door de waan van de dag niet van
  • Je wordt geleefd door je to do lijst
  • Je hebt het gevoel dat je meer kan en wil

Wat is de rode draad?

De rode draad dat ben JIJ.

Janneke biedt 1 op 1 exclusieve coaching om jouw perfomance te vergroten en jou te helpen jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen Jim Rohn zei het heel mooi: "als je 80% aan jezelf werkt komt de rest vanzelf".

Zoek jij naar de verbinding naar jezelf? Het gaat erom dat ieder mens zijn eigen waarheid vindt en daarnaar leeft.

Blijf je niet langer verstoppen. De wereld heeft jouw unieke talent nodig. Janneke kan jou helpen om samen met jou jouw talent te ontdekken, hoe jij talenten kunt inzetten en hoe je jezelf meer zichtbaar maakt. Janneke is een pionier en ideeënmachine, ze zet je echt aan om actie te ondernemen.

Om te veranderen dien je aan 1 van de onderstaande knoppen te draaien.

Veel coaches focussen alleen op 1 onderdeel van verandering. Draai je aan deze vier knoppen dan ga je echt transformeren.

We kunnen als mensen zoveel, je kunt zelf aan het stuur zitten. We hebben allemaal de sleutel in handen om de nieuwe werkelijkheid te creëren.

Ben jij echt gemotiveerd en toe aan je volgende stap om echt aan je bedrijf te werken. Meld je aan voor een intake gesprek of we een klik hebben.Deelnemen? Neem contact op!

Zie contactformulier onderaan deze pagina

Janneke is authentiek, spontaan en heeft kennis van zaken. Voor de start van de training had ik een verouderde website, geen echte doelgroep, geen lijst, en deed ik alleen mondelinge coaching gesprekken.

Nu heb ik een nieuwe website, een duidelijke doelgroep, ben gestart met de lijst en heb een e-book. Ik ben een behoorlijk eind op weg met mijn online training Less Stress 4 Success.

Het is prettig met Janneke denkrichtingen te bespreken en tips te krijgen. Op eigen houtje was ik nooit zo ver gekomen.

Anja Lefeber - Vit4Life


Ik begin het internet steeds meer te omarmen. Janneke brengt me stap voor stap tot het maken van een product.

De uitleg is super helder. Ook het technische verhaal, wat eerder voor mij vooral abracadabra was, wordt stap voor stap behandeld, echt top! Ik sta te popelen om mijn product te gaan lanceren!

Imke van Kuppeveld - Wereldsleven

Vul onderstaande formulier in voor een intake.

Aanvraag 1 op 1 coaching