Mag ik een cookie plaatsen?
Ontdek de 7 gewoonten van Succes

Page content

article content

Updates: nieuw leven, jouw verhaal, passie op je werk en het life makeover programma

updates-nieuw-leven-jouw-verhaal-passie-op-je-werk-en-het-life-makeover-programmaVandaag de updates uit het netwerk van de Academie voor Leren en Ontwikkelen van deze week. Voor mij de belangrijkste update is dat ik deze week ben uitgerekend van een dochter of zoon. Voor als nog laat de baby op zich wachten. Ik hou jullie op de hoogte. Ik heb nog een aantal nieuwe artikelen kunnen schrijven.

 

Lawler Lang over passie op het werk

Hoe kan het dat sommige mensen of soms hele organisaties uitblinken? Waarom zijn zij bereid om een stapje erbij te doen? Het antwoord is passie op het werk. Lawler Lang was te gast bij google, in deze video helpt hij je met identificeren van jouw passies. Klik hier om verder te lezen >>>

Life Makeover programma

Life Makeover programma week 6Het Life Makeover programma is een krachtig veranderingsprogramma van een jaar. Het is ontworpen door Cheryl Richardson met her en der mijn eigen sausje er over heen. Het is de bedoeling om elkaar online zo veel mogelijk te ondersteunen. Hierdoor behaal je de beste resultaten. In week 6 van het Life Makeover programma gaat het over energievreters.  Ga jij je energievreters ook elimineren? Ik ben benieuwd wat jij uit dit programma haalt. Doe mij een plezier en laat een reactie achter.

Tony Schwartz heeft ook erg veel geschreven over energie. Een interessante video van hem vind je in de kennisbank. Klik hier om de video te bekijken >>>

Nieuwe blogpost

Ik heb nog een aantal nieuwe blogpost geschreven:

Hoe vertel je jouw verhaal: Succesvoller worden door jouw verhaal goed te vertellen. Garr Reynolds gaf een presentatie voor google met heel veel tips.

Waarom de woorden die je tegen jezelf zegt uitmaken?

Wat denk jij bestaat geluk?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de Academie voor Leren en Ontwikkelen, schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief.

Laat hier je naam en e-mail adres achter en ontvang gratis het boek Tijd besparen met Breinessentials. We zullen je gegevens nooit verkopen of verstrekken aan een anderen.

[optin]

Fijn weekend,

Ik hou jullie op de hoogte of ik een zoon of dochter heb gekregen.

 

Veel plezier en succes!

Janneke Stielstra

Comment Section

0 reacties op “Updates: nieuw leven, jouw verhaal, passie op je werk en het life makeover programma

Plaats een reactie


*


Ebook ter waarde van 27 euro: Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book tijdelijk GRATIS
Wij hebben ook een hekel aan spam