Mag ik een cookie plaatsen?
Ontdek de 7 gewoonten van Succes

Page content

article content

Updates: gratis video, motivatie en T. Harv Eker

updates-gratis-video-motivatie-en-t-harv-ekerVandaag de updates uit het netwerk van de Academie voor Leren en Ontwikkelen van deze week. Net als vorige week zijn er weer een heel aantal artikelen bijgekomen. Daarnaast geef ik een gratis video weg over hoe je het maximale uit jezelf kan halen.

7-tips-om-het-maximale-uit-jezelf-te-halenGratis video

Ik heb een gratis video gemaakt met zeven tips om het maximale uit je leven te halen. Wil je deze video ontvangen laat dan hier je voornaam en e-mailadres achter. Je krijgt dan direct toegang.

[optin]

life-makeover-programma-week-3Life makeover programma week 3

Drie weken geleden ben ik begonnen met het life makeover programma. Het Life Makeover programma is een krachtig veranderingsprogramma van een jaar. Het is ontworpen door Cheryl Richardson met her en der mijn eigen sausje er over heen. Het is de bedoeling om elkaar online zo veel mogelijk te ondersteunen. Hierdoor behaal je de beste resultaten.

In week 3 van het life makeover programma gaat het over dat veel mensen ondanks een fantastisch huis, baan, gezin een gevoel hebben van is dit het nu. Er worden enkele tips gegeven hoe hier meer grip op te krijgen. Ga jij ook mee doen?

T. Harv Eker

t-harv-ekerDoor de één vergruist en door de ander aanbeden. T.  Harv Eker is de schrijver van de bestsellers “Secrets of the Millionaire Mind”, wat in Nederland de titel “Het Miljonairsbrein Ontrafeld” heeft. Ook is het boek “SpeedWealth” een bestseller van hem. Leuk weetje over zijn naam is dat de T. staat voor het woord The.

Harv Eker heeft ervoor gekozen om het initiaal T van The ervoor te zetten om zichzelf eraan te herinneren dat hij uniek is. Hij is de enige echte Harv Eker. De T. is dus niet een gedeelte van zijn officiële naam. Vergruist of aanbeden, oordeel zelf en bekijk de video’s.

Nieuwe blogpost

Ik heb twee artikelen geschreven over motivatie:

8 manieren om jezelf te motiveren

twintig manieren om je motivatie vast te houden als je twijfelt

Tot slot heb ik een TED video geplaatst van Brene Brown. In deze video vertelt zij over de kracht van kwetsbaarheid.

Fijn weekend!

Janneke Stielstra

Comment Section

0 reacties op “Updates: gratis video, motivatie en T. Harv Eker

Plaats een reactie


*


Download GRATIS mijn e-book ter waarde van 27 euro:
Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Wij hebben ook een hekel aan spam