Mag ik een cookie plaatsen?
Ontdek de 7 gewoonten van Succes

Page content

article content

Succes manifest

Vanavond heb ik mijn website Jouw Beste Jaar Ooit online gezet. En YES mijn Succes Manifest is net op tijd klaar!

Afgelopen jaar hoorde we alleen nog maar crisis hier crisis daar. Ik wil op de website Jouw Beste Jaar Ooit graag een ander geluid laten horen.

Alleen maar ellende

De kranten die staan vol met negatief nieuws. De crisis, oorlogen, overstromingen, opwarming van de aarde. En ja problemen in Griekenland, valt de euro, valt het kabinet. Er vallen bedrijven om. Er komen meer werklozen bij. Er moet bezuinigd worden. De koersen dalen, de Maya’s voorspellen het einde van de wereld. Waw wat een negativiteit.

21 december 2012

Volgens de Maya-kalender houdt op 21 december 2012 de wereld zoals wij die nu kennen op te bestaan. De kalender werd duizenden jaren bijgehouden en stopt op 21 december 2012.

Succes ManifestSucces Manifest

Ik voelde heel erg de behoefte om een keer een ander geluid te laten horen. Niet meer al die negativiteit. In dit Succes Manifest roep ik op tot meer optimisme. WEG met de negativiteit!

Wat is het Succes Manifest dan?

In dit Succes Manifest krijg je van mij de tien stappen om succesvoller te worden. Ik kan het je hier helemaal gaan uitleggen maar ik verwijs je graag door naar mijn webiste jouwbestejaarooit.nl. Je kan hier het Succes Manifest downloaden.

Tot zover voor nu, ik zal het kort houden…

Ik raad je van harte aan om de komende week de website jouwbestejaarooit.nl in de gaten te houden want er komen leuke dingen aan.

Als je dit artikel over het Succes Manifest waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Hieronder kan je jouw reactie achter laten.

Comment Section

2 reacties op “Succes manifest


Door Lieselore op 11 december 2012

Hey Janneke,
Super idee! En leuk om je handgeschreven teksten te lezen – weer eens wat anders dan al die ‘computerlettertjes’. Ik wens jou en je dierbaren dat 2013 jullie beste jaar ooit wordt!!!!
grtz Lieselore


Door ien op 11 december 2012

Janneke,
Fris, helder, sprankelend, speels, spontaan.
Het handgeschrevene manuscript ervaar ik op een heel andere manier dan als het getypt zou zijn. Hierdoor voel ik inspiratie en creativiteit, door de regels heen. Het jaar 2013 wordt een knaller, onze knaller.
Heel veel succes grtzzz Ien

Plaats een reactie


*


Download GRATIS mijn e-book ter waarde van 27 euro:
Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Wij hebben ook een hekel aan spam