Shownotes Podcast Power Talks

Shownotes Podcast Power Talks

  • Ontdek de pareltjes van succes
  • Shownotes met Mike Rode (master of sketchnotes)
  • Welke gewoonten TOP ondernemers hebben
  • Ontdek het belang van mentale fitheid

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Download dan nu gratis de shownotes.

50%
Gratis Download (PDF)

Benut je talenten en maak een positieve impact!


Mijn naam is Janneke Stielstra en is het is mijn missie om ondernemende frisdenkers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers te inspireren op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Zolang ik mij kan herinneren heb ik een honger naar hoe je het maximale uit jezelf kunt halen.


Vanuit die enorme nieuwsgierigheid startte ik als 1 van de eerste Nederlandse ondernemers een podcast. In mijn podcast Power Talks interview ik inspirerende en succesvolle ondernemers, opinieleiders, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld. In mijn podcast ga ik op zoek naar de pareltjes van succes.


Inmiddels meer dan 75 interviews verder en mijn eigen inzichten heb ik een rode draad voor succes ontdekt waarmee ik jou wil inspireren om je volle potentieel te leven. 


Je leven is een art, bouw een leven waar je echt van houdt!

Rode draad voor Succes door Janneke Stielstra

Muriel Povel

Janneke heeft ons op scherp gezet,  we hebben nu meer focus, pakken richting en hebben echt ons bedrijf beter vorm gegeven

Muriel Povel

500+

Shownotes gedownload

8.500+

Bezoekers website per maand

5500+ 

Abonnees nieuwsbrief