Gratis ebook "Rode draad voor Succes"

Op basis van 75 interviews met TOP ondernemers

  • Ontdek de kracht van doelen stellen
  • Leer hoe je je zelf naar de top slaapt
  • Welke gewoonte meer bepalend is voor succes dan IQ
  • Ontdek de tip die begin vorige eeuw al 25000 dollar opleverde

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Download dan nu dit gratis E-book.

50%
Gratis Download (PDF)

Benut je talenten en maak een positieve impact!


Mijn naam is Janneke Stielstra en is het is mijn missie om ondernemende frisdenkers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers te inspireren op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Zolang ik mij kan herinneren heb ik een honger naar hoe je het maximale uit jezelf kunt halen. Hoe kan je tot bloei komen?


Vanuit die enorme nieuwsgierigheid startte ik als 1 van de eerste Nederlandse ondernemers een podcast. In mijn podcast Power Talks interview ik inspirerende en succesvolle ondernemers, opinieleiders, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld. In mijn podcast ga ik op zoek naar de pareltjes van succes.


Inmiddels meer dan 75 interviews verder en mijn eigen inzichten heb ik een rode draad voor succes ontdekt waarmee ik jou wil inspireren om je hoofd en hart met elkaar te verbinden en je volle potentieel te leven. 


Je leven is een art, bouw een leven waar je echt van houdt!

Rode draad voor Succes door Janneke Stielstra

Muriel Povel

Janneke heeft ons op scherp gezet,  we hebben nu meer focus, pakken richting en hebben echt ons bedrijf beter vorm gegeven

Muriel Povel

1000+

E-book gedownload

8.500+

Bezoekers website per maand

5500+ 

Abonnees nieuwsbrief