Opgeruimd!

Opgeruimd! De lente is begonnen! Drie zakken met kleding en twee grote tassen met boeken weggedaan. En dat voelt goed!! Recent heb ik het boek Opgeruimd van Marie Kondo gelezen. Zij ontwikkelde haar KonMari-methode.

Zij heeft in Japan een gerenommeerd adviesbureau dat mensen helpt om orde en rust in je leven te brengen.
In deze blog kan je haar boek winnen en krijg je van mij tips van deze Japanse opruimgoeroe.

Opgeruimd

Marie Kondo helpt om je huis of je kantoor om te toveren van rommelig naar een ruimte van rust en inspiratie. De sleutel? Bekijk hieronder de video.


Zo opgeruimd staat netjes!!

Je huis of je kantoor omtoveren van rommelig naar een ruimte van rust en inspiratie. De sleutel?

Opgeruimd – gratis ontvangen?

Deze week ga ik twee exemplaren GRATIS weggeven. Het enige wat jij hoeft te doen is hieronder jouw reden op te geven waarom jij dit boek zo hard nodig hebt en deel het via één van de social media kanalen.

Update: inmiddels zijn de boeken vergeven. Niet getreurd, ik heb een mooi ebook voor je klaar staan wat je gratis kan downloaden, klik hier om het ebook te downloaden en jij heel veel tijd gaat besparen.

Als je dit artikel over opgeruimd waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.