Page content

Mindmapping toolbox deal van de dag bij Groupon

article content

Mindmapping toolbox deal van de dag bij Groupon

Vandaag is mijn vernieuwde mindmapping toolbox deal van de dag bij groupon.

Klik hier voor het speciale aanbod >>> en zet jouw stad op Breda.

Wat krijg je?

Jarenlang heb ik alles op het gebied van mindmapping bestudeerd. Ik heb een formule ontwikkeld waarmee je stap voor stap ontdekt hoe jij een master in mindmapping kunt worden. Hoe meer pijlers je onder de knie hebt, hoe sneller en betere mindmaps jij gaat maken. Je ontdekt tips, trucs en technieken die werken.

Je ontvangt onder andere toegang tot video’s over:informatie-overload
Informatie-overload
Wat zijn de gevolgen van de informatie-overload? Wat is de grootste uitdaging van de 21ste eeuw? Wat kan jij hieraan doen?

Inleiding mindmapping
Je leert over de historie van mindmapping. Wat is mindmapping nu precies? Ik ga het hebben over hoe grote denkers mindmapping al toepasten. Je leert de ware kracht van mindmapping kennen.

master in mindmappingMaster in mindmapping
Je maakt kennis met de zes pijlers die je helpen om een master te worden in mindmapping. Hoe meer je de pijlers onder de knie hebt, hoe sneller en betere mindmaps jij gaat maken. Al de pijlers worden uitvoerig besproken met voorbeelden, tips en opdrachten.

Obstakels overwinnen
obstakels overwinnenIk kom bij klanten keer op keer weer dezelfde obstakels tegen. Je ontdekt welke obstakels je tegen kunt komen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Zelfs al besef je bewust en rationeel dat mindmapping beter zou kunnen zijn dan houdt je brein krampachtig vast aan bestaande methode. Je leert hoe hiermee om te gaan.

Toepassingen
toepassingen mindmappingJe ontdekt hoe je mindmapping succesvol kan inzetten op allerlei gebieden. Een mindmap is niet alleen in te zetten om te studeren maar nog veel meer gebieden. Ik laat je in deze video inspiratie opdoen.

Papier of digitaal
Ik ga in op een veel gestelde vraag moet ik mijn mindmaps nu digitaal of toch op papier maken. Enkele voorbeelden van software komen langs en je krijgt tips bij de aanschaf van mindmapping software.

Bonus Video Online programma mindmanager
Je leert de basisprincipes van het programma mindmanager kennen. Toen ik zelf aan de slag ging met mindmapping merkte ik dat doordat ik het programma mindmanager nog niet lekker onder de knie had in mijn creativiteit werd geremd.

Update: aanbod via groupon is verlopen

Meer informatie over de mindmapping toolbox vind je hier >>>

Comment Section

2 reacties op “Mindmapping toolbox deal van de dag bij Groupon


Door Mieneke op 6 januari 2013

Ik wil graag gebruik maken van de deal, alleen bij Groupon is deze helaas niet meer zichtbaar!

Hoe kan ik wel aan deze aanbieding komen?


Door Janneke op 6 januari 2013

Zet de stad op Tilburg of Maastricht, in de rechterbalk staat de mindmapping toolbox.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.