Praktische workshop brein performance

Ontdek Geavanceerde Breinprincipes En Strategieën, Zodat Je Beter Kunt Onthouden, Razend Productiever Wordt En Slimmer Kunt Werken En Leren

Doordat ik zelf moeite had met leren ben ik op zoek gegaan wat werkt als het gaat om makkelijker en sneller leren. Ik wilde mij niet langer onzeker voelen en ging op zoek naar technieken die mij konden helpen hoe je volgens de laatste breinprincipes slimmer kunt leren.

Ik heb gekeken naar de beste technieken om slimmer te leren. We gaan het o.a. hebben over mindmappen. Maar ook hoe o.a. Tim Ferris elke nieuwe vaardigheid snel onder de knie krijgt. Hoe krijg je snel overzicht?

Resultaat

  1. Je filtert makkelijker informatie.
  2. Je krijgt meer structuur (ook en juist voor creatieve mensen).
  3. Leren wordt weer leuk.
  4. Je Bespaart tijd.

Wanneer?

Kies uit de volgende data:

Waar: Oisterwijk (tussen Tilburg en Den Bosch in)

Tijd: inloop 9:15. We starten om 9:30 tot 15:30u.

Jouw Investering: 197 euro incl. btw

Klanten vertellen over mij

Klik op de video om de reacties te beluisteren.

Mirja van Dijkhuizen

Karin Schoonheim

Johan Maigret

Wie ben ik?

Vanaf de middelbare school houd ik mij al bezig met de vraag hoe je het maximale uit je leven kunt halen. Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad in mijn leven. Ik volgde verschillende studies: bestuurskunde, personeelwetenschappen en onderwijskunde.

Ik ben “besmet” met het brein virus. De laatste jaren is men ontzettend veel te weten gekomen over het brein. Ik maak de vertaalslag hoe je deze kennis kan inzetten bij leren en ontwikkelen van mensen.

Ik begeleid professionals die het maximale uit hun brein willen halen. Door de combinatie van mijn kennis en ervaring over de werking van het brein, hoe mensen leren en lezen kan ik een uniek programma aanbieden.

Daarnaast was ik te zien bij RTL-Z.


LET OP: Er zijn per data slechts 6 plekken beschikbaar!

Kies een datum die jou uitkomt. Klik op de data om je aan te melden.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen ontmoeten aan mijn keukentafel.