Gratis video's: Maak jouw eigen online product

Neem nu de tijd om jouw creatieve ideeën en kennis om te zetten in een online product

    • Wil jij je talenten volop gebruiken?
    • dat jij een goed inkomen verdient met jouw creatieve ideeën en kennis
    • Wil je werken waar en wanneer je wilt ?

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Direct gratis toegang tot meer dan 86 video's hoe jij je eigen online product plant, produceert, publiceert en promoot.

50%
Direct Gratis Toegang

Jouw online product bestaat uit 4 hoofdonderdelen

  • Plan: Je hebt een helder plan hoe je met jouw talenten en passie een online product kunt produceren. Dit vormt de basis voor jouw succes.
  • Produceer: Je hebt de kennis en kunde om zelf Jouw Online Product te produceren.
  • Publiceer: Je hebt de kennis en kunde om Jouw Online Product te publiceren. Je maakt je eigen membershipsite.
  • Promoot: Je hebt de kennis en kunde om Jouw Online Product te promoten en met een knal in de markt te zetten.

Benut je talenten en maak een positieve impact!


Mijn naam is Janneke Stielstra en is het is mijn missie om ondernemende frisdenkers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers te inspireren op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Zolang ik mij kan herinneren heb ik een honger naar hoe je het maximale uit jezelf kunt halen. Hoe kan je tot bloei komen?


Mijn verhaal

Ik was hoogzwanger van onze zoon Twan toen ik begon met de Academie voor Leren en Ontwikkelen, de voorloper van Rebels Company. Een heel aantal mensen verklaarde mij voor gek.

De academie was mijn proeftuin. Hier maakte ik fouten, worstelde ik, probeerde het nog eens en ontdekte ik wat wel en niet werkte. Ik investeerde zwaar in allerhande trainingen en seminars in binnen- en buitenland. Ik verdiepte mij in diverse marketingtechnieken. Ik combineerde mijn kennis over leren, gedrag en het brein met beïnvloedingstechnieken en verkooppsychologie. Wat werkte bleef ik systematisch verbeteren. Dit deel ik met jou.


Je leven is een art, bouw een leven waar je echt van houdt!

Rode draad voor Succes door Janneke Stielstra

Muriel Povel

Janneke heeft ons op scherp gezet,  we hebben nu meer focus, pakken richting en hebben echt ons bedrijf beter vorm gegeven

Muriel Povel

2500+

Deelnemers programma's

8.500+

Bezoekers website per maand

5500+ 

Abonnees nieuwsbrief