Mag ik een cookie plaatsen?
Ontdek de 7 gewoonten van Succes

Page content

Drie jaar Academie voor Leren en Ontwikkelen

article content

Drie jaar Academie voor Leren en Ontwikkelen

De Academie voor Leren en Ontwikkelen wordt 1 maart 3 jaar!! Genoeg redenen om eens flink uit te pakken en terug te kijken op de afgelopen 3 jaar.

Terugblik afgelopen 3 jaar

Hoe is het allemaal begonnen? Aan het einde van de zomer 2010 volgde ik een linkedin training. Puur toevallig bleek deze gegeven te worden door Anne Raaymakers een oud NLP studie maatje.

BLT training

Mijn linkedin profiel opgefrist en de eerste stapjes naar andere social media platforms werden gezet. Dit smaakte naar meer. Van Anne begreep ik dat ze ook zogenaamde BLT trainingen gaf. Deze combi Blogging, LinkedIn en Twitter kunnen elkaar op een zodanige manier versterken dat je onderneming groeit en klanten als vanzelf naar je toe komen. Mmm dat leek mij wel wat. Met name het bloggen sprak mij wel aan. Maar ik had nog wel een heleboel mitsen en maren in mijn hoofd. Ik was tenslotte niet technisch. Kon ik dat wel? Zaten mensen er überhaupt wel op te wachten?

Start blog op jannekestielstra.nl

Anne had een simpel stappenplan hoe je een blog op kunt zetten. Binnen een week was er een website in de lucht op mijn eigen naam. En waw wat was ik trots toen ik zag er nog bezoekers kwamen ook 😉 Eerst een paar per dag, een mijlpaal een hele week 30 of meer bezoekers. De vlag ging uit in huize Stielstra.

Internet marketing

In de kerstvakantie was er een lezing van Tonny Loorbach hoe je meer bezoekers naar je website kunt krijgen. Daar wilde ik heen. Want 30 bezoekers per dag hartstikke leuk maar dat kan vast omhoog dacht ik.

Janneke Stielstra zwangerTonny heeft een winstmodel website systeem waarmee je goed gevonden kunt worden in google. Daar ben ik mee gestart en drie maanden later stond ik bij de Kamer van Koophandel om mij in te schrijven. Ik was bijna zeven maanden zwanger en de Academie voor Leren en Ontwikkelen werd “geboren” en 2,5 maanden later mijn zoon Twan.

Inmiddels hebben meer dan 150.000 mensen de Academie voor Leren en Ontwikkelen bezocht en ontwikkelde ik vier online producten. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over internet marketing. Ik maakte meer dan 200 video’s. Wil je op de hoogte blijven abonneer je op mijn Youtube kanaal>>>.

Ging alles over roze?

Nee ik had soms ook mijn frustraties. Het werkte technisch niet, video’s die het niet deden. DdoS-aanvallen waardoor mijn website offline ging, vreemde witte schermen bij webinar software, computers die crashten. Online ondernemen is een machtig mooi vak. Soms ben je afhankelijk van de techniek maar je kunt ook in de file staan waar je weinig invloed op hebt 😉

Jouw Online product in 90 dagen

Steeds vaker klopte ondernemers bij mij aan of ik hen kon helpen met online ondernemen. Daarom ben ik gestart met jouw online product in 90 dagen. Hier help ik ondernemers om hun eigen online product te maken zodat ze het verschil kunnen maken. Meld je nu aan voor Jouw Online Product in 90 dagen.

Haal je traktatie op

Om te vieren dat de Academie voor Leren en Ontwikkelen drie jaar bestaat wil ik trakteren. Ik wil je bedanken voor jouw support, jouw leuke reacties en deelname aan webinars.

Daarom gedurende de carnaval bied ik mijn toolboxen aan met 30 procent korting. Wacht niet te lang want deze actie geldt alleen tijdens de carnaval.

Je kan kiezen uit de volgende producten:

Mindmapping toolbox

Mindmapping toolboxDe meest gevolgde training van de Academie! Tijdens deze online training ‘Mindmapping’ ontdek je hoe je brein met een factor 5 tot 10 effectiever kan benutten. Dankzij deze cursus ervaar je hoe je beter en sneller onthoudt en hoe je veel tijdwinst kunt boeken door het toepassen van de mindmap technieken.

Leer wat de gevolgen van informatie overload zijn en wat je hier aan kunt doen. Ontdek hoe de grote ‘denkers’ Mindmapping al toepasten en hoe jij dit ook kunt gaan doen. Ervaar waarom Mindmapping het ‘Zwitserse zakmes van je brein’ wordt genoemd en waarom mindmapping een ongelofelijke krachtige tool is die je veel profijt oplevert. Leer hoe jij een meester in mindmapping kunt worden middels het aanleren van zeer simpele, doeltreffende technieken.

Als extra bonus ontvang je het e-boek van de Mindmapping toolbox: een handig naslagwerk met tips, trucs en technieken om het mindmappen jezelf eigen te maken.

Gebruik de kortingcode 3jaar (aan elkaar geschreven).

Ja, ik wil direct aan de slag met mindmapping met maar liefs 30 procent korting >>>

Snellees toolbox

Snellees toolbox Je vermogen om te snellezen heeft direct impact op je werk. Snellezen is een vaardigheid die je direct veel tijdwinst gaat opleveren.

Je investeert net als bij een typediploma eenmalig in de techniek en je hebt er levenslang plezier van. En dat maakt snellezen één van de meest belangrijke en lonende investeringen in je leven. Niet alleen zakelijk, maar ook privé! Daar gaat deze training over….

Je leert hoe jij met behulp van een aantal simpele technieken het snellezen kunt aanleren. Je ontdekt hoe snel jij nu leest. Ervaarzelf hoe je je brein te slim af kunt zijn en snel nieuwe dingen aan kunt leren. Maak je de hulpmiddelen bij het snellezen eigen.

Met de Snellees toolbox ga je in 40 dagen ontdekken hoe jij een meester in snellezen gaat worden en kun je met de kennis die je in de cursus opdoet jouw leessnelheid minimaal verdubbelen.

Gebruik de kortingcode 3jaar (aan elkaar geschreven).

Ja, ik wil direct aan de slag met snellezen met maar liefs 30 procent korting >>>

Brein essentials™

Brein essentials™Het vlaggenschip van de Academie voor Leren en Ontwikkelen! Tijdens dit online coachingsprogramma ontdek je alles over geavanceerde breinprincipes en strategieën, zodat je beter kunt onthouden, razend productiever wordt en slimmer kunt werken en leren.

Binnen deze training leer je hoe je brein werkt en hoe je het maximale uit je brein kunt halen. Je krijgt 12 pijlers zijn om een meester in je brein te worden. Je leert mindmapping, snellezen en geheugentechnieken. Je krijgt je toegang tot een speciaal ledengedeelte met exclusieve video’s.

Je ontvangt mails met motiverende tips en adviezen om nog meer uit je brein te halen. Alle lesmaterialen en video’s van jou persoonlijk en blijven gegarandeerd altijd online staan.

Ja, ik wil direct aan de slag met Brein essentials™ met maar liefs 30 procent korting >>>

Tot wanneer?

28 februari 2014 tot en met 3 maart 23.59u  2014. Daarna is deze actie echt weer afgelopen.

Wat heb jij geleerd de afgelopen 3 jaar?

Laat hieronder je reactie achter.

Vind jij dit artikel interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Comment Section

0 reacties op “Drie jaar Academie voor Leren en Ontwikkelen

Plaats een reactie


*


Gratis E-book: Bespaar Tijd met Brein essentials
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam!