Mag ik een cookie plaatsen?
Ontdek de 7 gewoonten van Succes

Page content

Academie voor Leren en Ontwikkelen speelt voor Sinterklaas

article content

Academie voor Leren en Ontwikkelen speelt voor Sinterklaas

Het is al weer het laatste weekend voor Pakjesavond. Daarom pakt niet alleen de Sint nog één keer uit maar ook de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Kies uit de verschillende coachingsprogramma’s en leer snellezen, mindmappen of 90 minuten te besparen door een Meester in Productiviteit te worden.

Schaf een product aan van de Academie en je wordt van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december getrakteerd op een voordeel van maar liefst 30%.

Academie voor Leren en Ontwikkelen coachingsprogramma’s

De Academie voor Leren en Ontwikkelen helpt jou om slimmer te leren en slimmer te werken.

Of je nu meer overzicht wilt krijgen door mindmapping, sneller wilt leren lezen, beter wilt onthouden of gewoon meer vrije tijd zou willen hebben door een Meester in Productiviteit te worden. Maak hieronder een keuze uit de producten van de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Wacht niet te lang want deze actie geldt alleen dit weekend!

Mindmapping toolbox

Mindmapping toolboxDe meest gevolgde training van de Academie! Tijdens deze online training ‘Mindmapping’ ontdek je hoe je brein met een factor 5 tot 10 effectiever kan benutten. Dankzij deze cursus ervaar je hoe je beter en sneller onthoudt en hoe je veel tijdwinst kunt boeken door het toepassen van de mindmap technieken.

Leer wat de gevolgen van informatie overload zijn en wat je hier aan kunt doen. Ontdek hoe de grote ‘denkers’ Mindmapping al toepasten en hoe jij dit ook kunt gaan doen. Ervaar waarom Mindmapping het ‘Zwitserse zakmes van je brein’ wordt genoemd en waarom mindmapping een ongelofelijke krachtige tool is die je veel profijt oplevert. Leer hoe jij een meester in mindmapping kunt worden middels het aanleren van zeer simpele, doeltreffende technieken.

Als extra bonus ontvang je het e-boek van de Mindmapping toolbox: een handig naslagwerk met tips, trucs en technieken om het mindmappen jezelf eigen te maken.

Klik hier om direct aan de slag te gaan met mindmapping>>>

Snellees toolbox

Snellees toolboxSinds vorig jaar is er bij de Academie voor Leren en Ontwikkelen een nieuw coachingsprogramma bij gekomen: de Snellees toolbox. Je vermogen om te snellezen heeft direct impact op je werk. Snellezen is een vaardigheid die je direct veel tijdwinst gaat opleveren.

Je investeert net als bij een typediploma eenmalig in de techniek en je hebt er levenslang plezier van. En dat maakt snellezen één van de meest belangrijke en lonende investeringen in je leven. Niet alleen zakelijk, maar ook privé! Daar gaat deze training over….

Je leert hoe jij met behulp van een aantal simpele technieken het snellezen kunt aanleren. Je ontdekt hoe snel jij nu leest. Ervaarzelf hoe je je brein te slim af kunt zijn en snel nieuwe dingen aan kunt leren. Maak je de hulpmiddelen bij het snellezen eigen.

Met de Snellees toolbox ga je in 40 dagen ontdekken hoe jij een meester in snellezen gaat worden en kun je met de kennis die je in de cursus opdoet jouw leessnelheid minimaal verdubbelen.

Start NU met snellezen>>>

Brein essentials™

Brein essentials™Het vlaggenschip van de Academie voor Leren en Ontwikkelen! Tijdens dit online coachingsprogramma ontdek je alles over geavanceerde breinprincipes en strategieën, zodat je beter kunt onthouden, razend productiever wordt en slimmer kunt werken en leren.

Binnen deze training leer je hoe je brein werkt en hoe je het maximale uit je brein kunt halen. Je krijgt 12 pijlers zijn om een meester in je brein te worden. Je leert mindmapping, snellezen en geheugentechnieken. Je krijgt je toegang tot een speciaal ledengedeelte met exclusieve video’s.

Je ontvangt mails met motiverende tips en adviezen om nog meer uit je brein te halen. Alle lesmaterialen en video’s van jou persoonlijk en blijven gegarandeerd altijd online staan.

Meld je nu aan voor Brein essentials™

Academie voor Leren en Ontwikkelen speelt voor sinterklaas

 30% korting op producten van de Academie voor Leren en Ontwikkelen

Neem snel zelf een kijkje welk product het beste bij jou past! En vergeet niet meteen te bestellen, want alleen dit weekend (van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december) krijg je 30% korting op PRODUCTEN van de Academie voor Leren en Ontwikkelen! Deze korting krijg je met de vouchercode: ‘SINTACADEMIE’.

Wat bestel jij dit weekend met 30% korting?

Vind jij dit artikel over de Sinterklaas Actie van de Academie voor Leren en Ontwikkelen interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Deze aanbieding is helaas verlopen, niet getreurd heb toch een cadeau voor je, download mijn ebook Brein essentials geheel gratis, klik hier om brein essentials te downloaden

Comment Section

0 reacties op “Academie voor Leren en Ontwikkelen speelt voor Sinterklaas

Plaats een reactie


*


Gratis E-book: Bespaar Tijd met Brein essentials
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam!