Bekijk hier mijn aanbod

Ik zet ondernemers in beweging, die durf en

lef hebben om af te wijken.

Masterclasses


Wisselende onderwerpen om jou als rebel en je bedrijf tot inzicht en actie te laten komen. Praktische handvatten waar jij direct mee aan de slag kan.

Business Rebels


Maatwerkprogramma van 3 maanden voor slimme creatieve ondernemers, die buiten de lijntjes kleuren, waarbij jouw vragen centraal staan.

Jouw event tot een succes te maken

Huur mij in als spreker over ondernemerschap, innerlijke kracht, persoonlijk  leiderschap en gewoonten. Praktische tips om direct toe te passen.

Mastermind
Rebels Only

Voor Rebels Only, gelijkgestemde gedreven ondernemers die écht next level willen. Sparren, elkaar accountable houden, naar het volgende niveau helpen.

Meer inzicht en slimme tips rondom een thema?

Meld je aan voor een (online) masterclass.

Journaling

Rebels

Ontdek de kracht van journaling. Na meer dan 75 interviews met succesvolle ondernemers bleek er een rode draad tussen al deze ondernemers. Allemaal hebben ze een journal. 

Journaling is een krachtig hulpmiddel om jou ideeën  en gedachten te volgen.

Vivid Vision 

voor Rebels

Vivid Vision maakt gebruik van dezelfde principes als TOP atleten, namelijk de kracht van visualiseren.

Het is een gedetailleerd overzicht hoe jouw bedrijf en leven eruit ziet. Ontdek hoe jij de toekomst naar NU brengt.

Inner

Rebel

Het is tijd voor verandering. Jij hebt al lang genoeg in rondjes gelopen.

Ontdek je innerlijke Rebel. 

Leef vanuit jouw voorwaarden. Ontdek hoe je het lef krijgt jezelf te zijn en jezelf trouw blijft. Hoe  zorg je goed voor jezelf? 

Business Rebels 

Hey slimme ondernemer probeer jij nog steeds in een hokje te passen?

Ontdek hoe jij een bedrijf bouwt wat bij jou past, waarin je 100% jezelf kunt zijn. Speel, maak plezier en verdien nog geld ook.


1 op 1, maatwerk programma van 3 maanden voor ondernemers, frisdenkers, pioniers, die het lef hebben om af te wijken. Ik kijk samen met jou wat jij nodig hebt.

Ervaringen van anderen

Janneke heeft mij geholpen om een online product te maken. Ik merkte dat ik heel vaak hetzelfde verhaal aan verschillende klanten vertelde. Ik besefte me dat dit gemakkelijker moest kunnen en daardoor ook meerder klanten tegelijk zou kunnen helpen.


Ik besefte (door Janneke) dat ik in mijn bedrijfsvoering veel duidelijker een richting moest bepalen welke koers ik wilde varen. MIjn online sollicitatietraining staat nu en ben er erg blij mee.

Miranda Becx 

Becx Arbeidsdeskundig Advies

Janneke is authentiek, spontaan en heeft kennis van zaken. Voor de start  had ik een verouderde website, geen echte doelgroep, geen lijst, en deed ik alleen mondelinge coaching gesprekken.


Nu heb ik een nieuwe website, een duidelijke doelgroep, ben gestart met de lijst en heb een e-book.


Het is prettig met Janneke denkrichtingen te bespreken en tips te krijgen. Op eigen houtje was ik nooit zo ver gekomen. 

Anja Lefeber 

Energieke Leefstijl

Ik wilde mijn kennis met zoveel mogelijk mensen wil delen en me qua werk niet meer beperken tot uurtje/factuurtje. Ik heb mijn eerste online product gemaakt “Perfectionisme de Baas” waarin je in 4 weken diepgaand inzicht krijgt in jouw perfectionistisch gedrag, het de baas wordt en blijft. 

Janneke heeft  stap voor stap geholpen bij het maken van dat product. De uitleg is super helder. Ook het technische verhaal, wat eerder voor mij vooral abracadabra was, is stap voor stap behandeld, echt top!

Imke van Kuppeveld

Mental Teaching

Mastermind Rebels Only

Alleen op uitnodiging

Voor Rebels Only, gelijkgestemde gedreven ondernemers die écht next level willen. Sparren, elkaar accountable houden, naar het volgende niveau helpen.
Muriel Povel

Huis van Jonathan

Janneke heeft ons op scherp gezet

We hebben nu meer focus, pakken richting en hebben echt ons bedrijf beter vorm gegeven.