Werk met mij

Page content

Werk met mij

Werk met mij

Ik vind het geweldig om kennis te delen met mensen die graag willen groeien. Ben jij een (online) ondernemer op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Als jij graag wilt leren en ontwikkelen lees dan verder.

Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot mijn kennis en ervaring.

1 Bezoek mijn website

Ik heb meer dan 250 blogs geschreven. Laat je inspireren, de kans is groot dat al een stuk antwoord geeft op jouw vragen. Mijn youtube kanaal is een andere manier om op de hoogte te blijven.

2 Abonneer je op mijn updates

Ik blog op dit moment minimaal 1 keer per week. Ik schrijf over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap. Door je in te schrijven ontvang je van mij de laatste updates.

3 Werk met mij via:

 1. Academie voor Online Succes (start september)
  Academie voor Online Succes is jouw platform om jouw bedrijf en lifestyle te creëren waar je van droomt door gebruik te maken van mindset, tools en technieken van succesvolle online ondernemers
 2. Mastermind dag 1 op 1
  Heeft jouw bedrijf een boost nodig? Wil je werken aan specifieke thema's voor jouw online bedrijf? Een dag waar je al jouw vragen kunt stellen. Een dag waar je meer werk verzet dan in een week. Een dag waar je mijn ideeënmachine mag gebruiken. Helemaal aandacht voor jou. Een dag waar je Jouw Beste Jaar Ooit start.
 3. Mastermind groep (start 18 oktober)
  Jouw Beste Jaar Ooit mastermind intensive ga je samen met gelijkgestemde ondernemers 66 dagen intensief aan de slag om jouw online business naar de next level te brengen.
 4. Boek mij als spreker
  Ik geef regelmatig lezingen bij evenementen voor bedrijven, conferenties of brancheorganisaties. Als je mij wilt inhuren op jouw event kijk dan op mijn sprekers pagina.