Wat denk jij bestaat geluk | Academie voor Leren en Ontwikkelen

Page content

Wat denk jij bestaat geluk?

wat-denk-jij-bestaat-gelukWat denk jij bestaat geluk. Oordeel zelf na het kijken van dit filmpje.
Kijk ook hoe jij een geluksvogel wordt: klik hier >>>

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CNLlMr7LReQ[/youtube]

Download GRATIS mijn e-book ter waarde van 27 euro:
Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Wij hebben ook in hekel aan spam
Janneke
Ik schrijf, spreek en coach over succes, leiderschap, leren en ondernemen. Daarnaast heb ik een passie voor het brein en hoe je de nieuwste ontdekkingen over jouw brein kan inzetten voor persoonlijke groei en zakelijk succes. Ik ben getrouwd en heb twee kids. Ik heb verschillende online programma's ontwikkeld waaronder: breinessentials®, jouw online product in 90 dagen en in 2016 gaat Jouw Beste Jaar Ooit® live.

Comment Section

0 reacties op “Wat denk jij bestaat geluk?

Plaats een reactie


*