Wat denk jij bestaat geluk | Academie voor Leren en Ontwikkelen

Kom naar mijn keukentafel sessie om slimmer te leren (nog slechts 4 plekken)
Ja, ik wil mij aanmelden

Page content

Download GRATIS mijn e-book ter waarde van 27 euro:
Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Wij hebben ook in hekel aan spam
Janneke
Ik schrijf, spreek en coach over succes, leiderschap, leren en ondernemen. Daarnaast heb ik een passie voor het brein en hoe je de nieuwste ontdekkingen over jouw brein kan inzetten voor persoonlijke groei en zakelijk succes. Ik ben getrouwd en heb twee kids. Ik heb verschillende online programma's ontwikkeld waaronder: breinessentials®, jouw online product in 90 dagen en in 2016 gaat Jouw Beste Jaar Ooit® live.

Comment Section

0 reacties op “Wat denk jij bestaat geluk?

Plaats een reactie


*