1900560663514028

Page content

Spreker

Janneke is ondernemer en spreker op het gebied van high performance. Ik heb altijd interesse gehad wat werkt wel en wat niet. Ik spreek over, brain performance, persoonlijk leiderschap, gewoonten, miracle morning en mindset.

Actie is de fundamentele sleutel tot succes!

Janneke haar grootste kracht is haar nieuwsgierigheid en enthousiasme.

De afgelopen jaren heeft Janneke veel onderzoek gedaan naar het brein, gewoonten en mindset. Hoe word je steeds beter en kan je echte gedragsverandering bewerkstelligen?

Janneke geeft al jaren seminars en workshops en is zodoende een ervaren spreker. De presentaties bevatten veelal een hoog tempo en zijn zeer duidelijk en didactisch sterk opgebouwd.

De sessies bevatten een hoog energiegehalte, uiteraard breinproof en zijn interactief.

Promo Workshop breinleren

Janneke te gast bij RTL-Z

Bekijk de uitzending met Janneke hier>>janneke-stielstra-high-performance-coach

Hoe kun je Janneke inhuren?

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house training?

Als je wilt weten of Janneke beschikbaar is voor jouw evenement, of als je vooraf nog een paar vragen wilt stellen neem dan contact op.

Janneke Stielstra

Recente en toekomstige gastlezingen:

10 januari 2017 - Introductie Growth Mindset principe - Anna van Rijn College

Anna van Rijn CollegeDe afgelopen jaren zijn er spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein. Carol Dweck heeft tientallen jaren onderzoek gedaan naar de presentatie en succes. Deelnemers krijgen een interactieve workshop waar ze naast de theorie achter de kracht van mindset, inzicht krijgen in hun eigen mindset. In deze workshop zoomen we in op persoonlijk vlak en wat dit voor invloed heeft.

rechtspraak12 december 2016 - Kunst van het leren - Rechtspraak

De afgelopen jaren zijn er spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein. Deelnemers krijgen een interactieve workshop waarin ze een kijkje in hun brein krijgen. Hoe leer je eigenlijk? Deelnemers gaan met 6 breinprincipes naar huis om direct toe te passen in hun eigen werk en leven.

17 november 2016 - Brein leren - Stichting BOOM

stichting boomWorkshop voor docenten over hoe je door kennis van het brein kunt excelleren in leren.

14 november 2016 - Leergang Leven is leren - Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

psycholoog-nip-lidIk spreek tijdens de eerste bijeenkomst van de leergang Leven is leren. Alles draait om leren, en wat moet een professional daarover weten? Leren houdt nooit op. Hoe leert een kind of een oudere?  Waarom leert de één beter dan de ander? De afgelopen jaren zijn er spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein. In deze interactieve workshop laat Janneke zien hoe je door kennis van je brein kan excelleren in leren.

8 november 2016 - Kracht van gewoonten - Vakmedianet
vakmedianetDagelijks herhalen we 40% van wat we doen. Verander je gewoonten, verander je leven.

“Mijn sessie op het grote podium heet ‘Van dromen naar doen’. Je herkent het misschien wel: je hebt een plan en bent gemotiveerd om je doel te halen. Maar na een tijdje ebt je motivatie weg, je wordt ingehaald door de waan van de dag en je denkt ‘laat maar’. Weet dan dat je brein gewoon lui is, en energie wil besparen. Ik ga het dan ook hebben over je gewoontes en hoe ze werken. Wat zijn de zwakke schakels tussen je plan en het uiteindelijke resultaat? En wat kun je leren over je brein?”

smart-brains

28 september Brein principes  - Sherpa

Sherpa levert diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De workshop brein principes is gericht om meer te weten over jouw brein en de impact op je dagelijks leven en je werk.

Workshop breinprincipes

9 en 20 juni 2016 Flipping classroom - Stoas/ Wellant 

Hoe zet je nieuwe werkvormen in en gebruik je ICT. Hoe maak je een mooie combinatie tussen online en offline. En welke didactische vaardigheden heb je daar voor nodig?

nl-eu31 mei 2016 - Workshop Brain learning - HDPO Academie voor Internationale Betrekkingen - Clingendael instituut
In recent years, spectacular discoveries have been made in the field of the working of the brain. In this interactive workshop Janneke Stielstra shows how you can excel in learning (and teaching) through knowledge of your brain. After this workshop, you go home full of ideas on how to apply brain principles in your field.

abbvie15 januari 2016 - Leef je doelstelling - Abbvie
Hoe kan je je doelen daadwerkelijk bereiken? Welke lessen kan je leren als het gaat om het veranderen van gedrag? Hoe komt het dat veel mensen falen maar een deel wel slaagt. Wat doen zij anders? Wat is de kracht van een gewoonten?

23 september 2015 Het lerende brein - Bureau Meesterschap (met o.a. Dick Swaab)
het-lerende-breinDe afgelopen jaren zijn er spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein. In deze interactieve workshop laat Janneke zien hoe je door kennis van je brein kan excelleren in leren.

15 april 2015 - Fontys
Workshop voor studenten Pabo en docenten over hoe je door kennis van het brein kunt excelleren in leren.

7 september 2014 P2

Workshop met de zeven breinprincipes voor trainers en adviseurs

p2

levgroep20 mei 2014 Level Yourself (Lev Groep)
Bezoekers kunnen kennis maken met de diverse mogelijkheden en hun eigen rol bij de zoektocht naar de invulling van hun toekomst.

  • Workshop Business Detox
  • Workshop Hoe start ik zo snel mogelijk een succesvol bedrijf?

Janneke Stielstra17 december 2013 Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid
De principes van breinleren verwerken in leertrajecten.

4 en 5 oktober 2013 Iuliano Intelligent Marketing
Gastspreker bij twee daagse training Onweerstaanbaar Aanbod speciaal voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen. Workshop mindmapping.

17 september 2013 Amarant
Workshop snellezen voor de afdeling Financiën en Informatie zowel managers als administratieve medewerkers.

9 april 2013 Sitech
Workshop breinleren voor instructeurs.

23 maart 2012 EBC Taleninstituut
Janneke geeft een workshop over hoe je het maximale uit je brein kunt halen.

16 februari 2012 Symposium 2020 InZicht ROC Mondriaan
Ontwikkelingen in de samenleving beïnvloeden het onderwijs en het werken in
het onderwijs. Hoe ziet het onderwijs er in 2020 uit? Een blik op de toekomst. Leren alle kinderen in 2020 snellezen op school? Janneke geeft een workshop "Hoe snel kan jij snellezen?".

6 december 2011 onderwijsconferentie Albeda College
Inspiratiedag met dit keer het thema brein. Hoe breinkennis ingezet kan worden voor leren,
begeleiden en ondersteunen. Janneke geeft een workshop "Breinmeester in snellezen".

NTRO19 november 2011 gastlezing Taaltrainersdag
Jaarlijks vindt de taaltrainersdag plaats. Dit jaar voor de tiende keer met als thema: ‘Hoe leer je een taal? De psychologie van het leren’. Janneke geeft een workshop het maximale uit je brein halen.

17 maart 2011 gastlezing Fris in je hoofdFris in je hoofd
Tijdens het Fris in je hoofd! Event gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met netwerken, lifestyle en ontspanning. Op een feestelijke en verfrissende manier kun je nieuwe ideeën opdoen, leuke mensen ontmoeten en hierdoor vooral geïnspireerd (‘Fris in je hoofd!’) raken. Janneke gaf een workshop over mindmapping.

Comment Section

3 reacties op “Spreker


Door Roelant Stoverinck, Sherpa op 19 oktober 2016

Aanrader!
Janneke gaf 28 september een breinprikkelende lezing bij Sherpa die cliënten en medewerkers niet alleen aan het denken, maar ook in beweging zette. Met theoretische inzichten in het denken en gedrag van onszelf en de ander, aangevuld met praktische tips en verfrissende oefeningen in de rug, gaan wij na deze interactieve lezing enthousiast verder met leven, leren en werken. Janneke, bedankt!


Door Marie-Louise Sprangers op 16 februari 2017

13 februari was Janneke een keer niet als ouder bij ons op school, maar heeft ze als gastspreker een inspirerende lezing gegeven over de zes breinprincipes. Door haar enthousiasme en afwisseling in werkvormen werd het een leerzame, maar ook leuke middag die weer eens bevestigde hoe belangrijk je als leerkracht voor een groep bent. Een aanrader voor elk basisschoolteam!


Door Karin op 19 februari 2017

Janneke gaf een boeiende lezing op de Kikkenduut. Leerzaam, inspirerend, theoretisch en goed afgestemd op de doelgroep (leerkrachten).
Bedankt Janneke!

Plaats een reactie


*