Wil jij een bedrijf neer te zetten wat past bij jouw lifestyle en af te rekenen met uurtje factuurtje door middel van online producten.

Heb jij grote dromen? Maar weet je niet goed waar je naar toe moet werken? Heb jij een stok achter de deur nodig? Ben je stiekem jezelf aan het tegen houden? Wil je het niet langer alleen doen? Dan is de Jouw Online Product in 90 dagen de perfecte oplossing voor jou.

Hier help ik jouw droombedrijf en leven creëren. Je leert een bedrijf neer te zetten wat bij jou past en volledig op jouw voorwaarden.

 • Verhoog jouw inkomen
 • Ontdek welke tools je nodig hebt
 • Meer focus
 • Discussieer met andere gepassioneerde ondernemers
 • Ontdek hoe je bedrijf opschoont, opstart en opschaalt
 • Ontdek mijn strategieën en systemen

Wat zijn jouw dromen?

Waar wil jij met je bedrijf en met je leven naar toe? Verlang jij naar meer vrijheid impact of controle? Ondernemen kan een groot avontuur zijn! Je hebt moed nodig, doorzettingsvermogen en een plan.

Het vergt moed om te worden wie je werkelijk bent. E.E. Cummings


Wie ben jij?

 • Je hebt een enorm verlangen om te werken op je eigen manier en en te werken waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Je bent super goed in je vak. Je hebt een goed gevulde rugzak. Je had grote dromen na je studie. Binnen een groot bedrijf kon je je draai niet vinden en bent voor jezelf begonnen. Eindelijk kan je het op jouw manier doen. Maar nu heb je de behoefte om het niet allemaal alleen te hoeven doen.
 • Je bent een sensitieve multi talent.
 • Je wilt je bedrijf naar het volgende niveau brengen.
 • Je hebt van je passie je werk gemaakt en doet niets liever dan jouw passie delen.
 • Je wilt worden die je werkelijk bent.
 • Je past niet in een hokje. Je wilt je eigen pad gaan.
 • Je wilt echte vrijheid en strategieën om je bedrijf verder te brengen.
 • Je vindt het fijn om met andere ondernemers te sparren.
 • Je hebt zelf al verschillende zaken geprobeerd. Je hebt geïnvesteerd in trainingen. Maar de resultaten waren nog niet waar jij wil staan.
 • Jij wil echt impact maken op de wereld. Een verschil maken.
 • Je wilt gewoon een goed belegde boterham verdienen. Betaald worden voor wat je waard bent.
 • Je wilt actie ondernemen.
 • Je bent super gemotiveerd.

‘Het beste wat je kunt doen voor de wereld is het beste maken van jezelf.’ Wallace D. Wattles, The Science of Getting Rich (1910)

Wil jij de nieuwe manier van ondernemen omarmen? Meld je NU aan.

Jouw Online Product in 90 dagen

Jouw Online Product in 90 dagen is een alles in 1 pakket om een business te bouwen die past bij jouw lifestyle door gebruik te maken van de juiste tools en technieken van succesvolle online ondernemers.

Door middel van de Jouw Online Product in 90 dagen ben ik jouw kompas als gaat om online ondernemen. Maar het is meer dan dat.

Je leert een bedrijf neer te zetten wat bij jou past en volledig op jouw voorwaarden.

Het is een community en cursussen voor ambitieuze ondernemers die bereid zijn om actie te ondernemen.

Onder begeleiding van Janneke Stielstra

Wat zeggen klanten over Janneke

Anja Lefeber - Vit4Life

Verleden jaar had ik nét besloten online trainingen te gaan maken, toen ik via-via een e-mail van Janneke binnenkreeg. Janneke is authentiek, spontaan en heeft kennis van zaken.

Voor de start van de training had ik een verouderde website, geen echte doelgroep, geen lijst, en deed ik alleen mondelinge coaching gesprekken.

Nu heb ik een nieuwe website, een duidelijke doelgroep, ben gestart met de lijst en heb een e-book. Ik ben een behoorlijk eind op weg met mijn online training Less Stress 4 Success.

Het is prettig met Janneke denkrichtingen te bespreken en tips te krijgen. Op eigen houtje was ik nooit zo ver gekomen.


Miranda Becx - Becx Arbeidsdeskundig Advies

Ik heb me aangemeld omdat ik merkte dat ik vaak hetzelfde verhaal aan verschillende klanten vertelde.

Ik besefte me dat dit gemakkelijker moest kunnen en daardoor ook meerder klanten tegelijk zou kunnen helpen. Door ‘jouw online product’ zie ik hiervoor vele mogelijkheden.

In een van de eerste lessen besefte ik (door Janneke) dat ik in mijn bedrijfsvoering veel duidelijker een richting moest bepalen welke koers ik wilde varen.

Nu ben ik volop bezig met een online sollicitatietraining.


Over mij

Ben jij klaar voor succes? Ik heb niet alle wijsheid in pacht. Ik laat je zien wat voor mij werkt. Ik wil jou de inzichten bieden wat bij jou past.

Mijn missie is om jou te helpen jouw potentieel en unieke talenten te gebruiken in elk onderdeel van jouw leven en jouw dromen te bereiken. Dit om zo de wereld nog mooier te maken.

Ik geloof dat een bedrijf opbouwen bestaat uit een heel aantal vaardigheden maar ook mindset. Jouw groei in je bedrijf is ook afhankelijk van jouw persoonlijke groei.

Ik pas niet in een hokje. Ik ben zoals ze dat noemen multi-passionate.

Rode draad is dat ik het maximale uit mijzelf en anderen wil halen. Ik zoek uit wat wel en niet werkt.

Ik ben ondernemer, ideeënmachine, onderwijskundige, breinexpert, online marketeer en internetnerd. Dit maakt mij uniek.

Mijn verhaal

Ik ben vanuit hobby gestart met een blog. Stond ik daar met mijn goed gevulde rugzak en geen idee hoe ik impact kon maken met mijn talenten.

Nu ruim 5 jaar verder ging ik van 0 naar ruim 10.000 bezoekers op mijn website. En ja in het begin kwam alleen mijn moeder en mijn zus op mijn website. Langzaam kreeg ik meer lezers.

Ik investeerde in dure trainingen in Amerika. Ik las alles wat los en vast zat om steeds een beetje beter te worden. Ik ging naar workshops. Langzaam begonnen meer mensen mij te volgen. Ik testen wat wel en niet werkte.

Ik wil jou deze tijd besparen en je direct laten zien wat wel en niet werkt.

Was het altijd makkelijk? NEE, ik zou willen dat er toen ik starten een programma was geweest als dit. Dat ik niet zelf het wiel moest uitvinden.

Waar ik vijf jaar over heb gedaan kan jij nu veel sneller doorlopen.

Gave dingen

Via mijn blog werd gevonden door RTL-Z en zat ik eens in de uitzending van Liempt LIVE. Ik kan werken vanuit huis. Breng de kids school en heb de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil.

Hoe gaaf is dat dat je met je passie geld kunt verdienen.

Veel gestelde vragen

Q Moet ik technisch zijn?

A Nee het is niet nodig om super technisch te zijn. Wel de wil om het te leren.
Schrijf je in door op de groene button met inschrijvingslink te klikken. Je komt dan in de beschermde betaalomgeving. Je kan via Ideal, betalen.

Je dient daarna twee stappen te ondernemen:

Stap 1: Maak zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Na betaling kom je op een pagina waar je dit zelf kunt doen.

Stap 2: Je ontvangt een mailtje met het verzoek om je aanmelding te te bevestigen. Klik op de bevestigingslink. Vervolgens ontvang je alle verdere belangrijke verdere informatie over de Jouw Online Product in 90 dagen.

A year from now you will wish you had started TODAY

Tot snel

Janneke Stielstra